media safe yardımı :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
busra90

busra90

Üye
    Konu Sahibi
media safe yardımı :(
arkadaşlar telefonuma media safe şifreleme programı indirdim bazı fotograflarımı şifreledim ama programa tekrar girdigimde resimler kırık olarak gozukuo ve programın kendisinde şifreyi geri açmayı bulamadm o fotograflar galerimde ayrı bı dosyada kayıtlı olarak bulunuyor ama kırık gözüküyor açamıyorum desteklenmeyen biçim diyor.

ne yapmam gerekiyo yardmcı olrsanz sevnrm..

telefonuom 6600

UndeRqRo.uNd

Üye
zannedersem ilk yapılacak olan kilitli resimleri kurtarmak:
programı çok önce kullandım tam hatırlamıyorum fakat restore ya da unlock gibi birşeyler olmalı şifreyi kaldırmak için.
kırık görünmesi sanırsam şifreli olanlar içindir, program içinden bakıldığında sorunsuz görünmesi gerekiyor.

alternatif program isterseniz ekte veriyorum bunlara ekl olarak fexplorer 1.16 ^'yı da deneyebilirsin:
Fexplorer 1.16
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Exalans

Exalans

Üye
evet dediği gibi yapın şifreyi unutmadıysanız işlemler işe yarar

dartanyel

Üye
şifrelemeyle ilgili tavsiye edeceğiniz program varmı ?

Exalans

Exalans

Üye
dostum bende şifrelemeyle fexplorer kullanıyorum istediğim dosyaları gizliyorum fexplorera da şifre koyuyorum (kendi özelliğinde var) ayrıca hafıza kartınada şifre koyup tamamen güven altına alıyorum

balanbey

Üye
6600 ise handy photo safe daha iyi olur

happyboy03

Üye
n73 e hangi programı atmalıyım cok aradım ama bulamadım imdattttttttttttt

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşım yorumları okuyup imdat diye bagirmazsan seviniriz ;)

N73 için S60 3rd Sistem araçları uygulamalarına ayrıca bakabilirsiniz.

labunp

Üye
ya bu media safe nin ******i yokmu arkadaşlar.yükledim register istiyor şimdi bütün verilerim kilitli kaldı lütfen yardım ya.resimlerim videolarım hepsi kiltli kaldı.nasıl kurtarabilirim.yardım lütfen.

Disabled

Üye
Umarım işe yarar

54metin54

Üye
arkadaslar media safe yükledim n73üme ve bozuldu program tıklıyorum girmio geri cıkıo resimleri nasıl kurtarabilirim bilen varmı

day walker

Üye
register'e 0000 bunu yaz arkadasım benmde şifremi unuttum açamıorum yardımcı olursanız sevinirim:):(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt