PureFood
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hiç bi halt bilmiyolar ismet ben nokia shop'ta adama e6'nın ekran çözünürlüğünü sormuştum, bakıyo anca suratıma.Ben adamın cfw falan bilmemesine şaşırdım nasıl nokia yetkilisi her haltı bilmeleri lazım yanlış mıyım
Komedi ya bunları sırf denemek için bildiğim şeyleri soruyorum mesela "bunda usb otg var mı" diye adam "pardon? On the go neydi?" falan diyo çok komik bi durum. Gidiyo bilgisayardan özelliklerine bakıyo falan...
adam cfw bilmiyor olabilir ama v5e anna'nın yüklenmeyeceğini de adı gibi bilir, bayağı anna yüklemişsin..
Komedi ya bunları sırf denemek için bildiğim şeyleri soruyorum mesela "bunda usb otg var mı" diye adam "pardon? On the go neydi?" falan diyo çok komik bi durum. Gidiyo bilgisayardan özelliklerine bakıyo falan...
Tam facialar yakardeş adam bayağı derken, harbi harbi manasında dedi orda tavrından bellıydı şaşırdığı orda----------Eklendi @ 13:53:51 ---------- Yazıldı @ 13:52:42 ----------Bak o yontemı bende yapıyorum bilerek ne cevap verecek diye Serdar kardeşimHe bu arada o adama X7'yi sordum ne zaman gelıcek diye onu da bilmiyorum demişti
Tam facialar ya
Bosver biz burda kalalım simdi adamın biri gelir sırf artistlik yapmak icin ıphone almak ister biz dayanamayız zorla ideos x5 gibi bir cihaz vermeye calısırız kavga cıkarırız sırf bunun icin biz onlar pazarlasın biz burda sorularımızı kendi aramızda cevaplayalımHarbiden bu teknololoji görevlilieri çok cahil maxicep olarak tüm Türkiyede teknoloji mağazalarında şubelerine dağılsak şimdi bütün millet telefon uzmanı olurdu
Bosver biz burda kalalım simdi adamın biri gelir sırf artistlik yapmak icin ıphone almak ister biz dayanamayız zorla ideos x5 gibi bir cihaz vermeye calısırız kavga cıkarırız sırf bunun icin biz onlar pazarlasın biz burda sorularımızı kendi aramızda cevaplayalımHarbiden bu teknololoji görevlilieri çok cahil maxicep olarak tüm Türkiyede teknoloji mağazalarında şubelerine dağılsak şimdi bütün millet telefon uzmanı olurdu
sakin olBosver biz burda kalalım simdi adamın biri gelir sırf artistlik yapmak icin ıphone almak ister biz dayanamayız zorla ideos x5 gibi bir cihaz vermeye calısırız kavga cıkarırız sırf bunun icin biz onlar pazarlasın biz burda sorularımızı kendi aramızda cevaplayalım
----------Eklendi @ 14:38:25 ---------- Yazıldı @ 14:07:56 ----------
Bosver biz burda kalalım simdi adamın biri gelir sırf artistlik yapmak icin ıphone almak ister biz dayanamayız zorla ideos x5 gibi bir cihaz vermeye calısırız kavga cıkarırız sırf bunun icin biz onlar pazarlasın biz burda sorularımızı kendi aramızda cevaplayalım
----------Eklendi @ 15:29:11 ---------- Yazıldı @ 14:38:25 ----------
Bosver biz burda kalalım simdi adamın biri gelir sırf artistlik yapmak icin ıphone almak ister biz dayanamayız zorla ideos x5 gibi bir cihaz vermeye calısırız kavga cıkarırız sırf bunun icin biz onlar pazarlasın biz burda sorularımızı kendi aramızda cevaplayalım
----------Eklendi @ 15:50:08 ---------- Yazıldı @ 15:29:11 ----------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?