Media bar tuşu bölümüne kısayol ekleme???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

syildirimmm

Üye
    Konu Sahibi
Media bar tuşu bölümüne kısayol ekleme???
Arkadaşlar media bar tuşuna bastıgımızda ekrana gelen kısayolları değiştirmemiz mümkün mü?
Mümkünse nasıl değiştirildiğini anlatırmısınız??:hmmm

ces5

ces5

Üye
Hocam media bar editör var onu kullanarak yapabilirsin modifikasyonlar bölümünde modlar başlığında.

GrknYavas

GrknYavas

Üye
ya ben baktım bı kaca konuya ama o anlattıklarından hıc bırsey anlamadım bıraz konuyu acabılır mısınız ??

ces5

ces5

Üye
ya ben baktım bı kaca konuya ama o anlattıklarından hıc bırsey anlamadım bıraz konuyu acabılır mısınız ??

Nokia frimware editör ile editlemek istediğin fw yi açıp çıkar diyorsun, fw dosyasındaki "dosya resource \ apps \ frMediaToolbar.rХХ" dosyasını media bar ile açıp değiştirip tekrar kaydediyorsun ve geri "dosya resource \ apps \"içine atiyorsun.

dikkat etmen gereken o dosyaı alıp uzantısını değiştiriyoruz dll olarak sonra açığ kaydediyoruz eski uzantısına çevirip aldığın yere geri atıyorsun sonrasında nfe yi tekrar açıp geri birleştir yapıp flashlıyoruz bu arada simgeleri nasıl değişiyor onu tam çözmedim forumda çözenler var fw tasarlayanlar onlardan yardım alabilirsin

program burda var http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/media-bar-editor-469652.html indirebilir teşekkürde edebilirsin :)

tunczade

Üye
kardeş smartt setiings i debe.ben kullanıyorum.

ces5

ces5

Üye
smart setting i kullanmadım tam olarak bilmiyorum

GrknYavas

GrknYavas

Üye
sagol kardes cok sagol anlatım ıcın guzel olmus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt