kfahaa
Üye
teşekkürlermodemdeki yer dolmuştur... bizdede oluyor modemi kapatıp açınca kendine geliyor.ancak sorun bir süre sonra tekrar başlıyor yani yapabileceğiniz bir şey yok ne yazıkki![]()
bu gün pazar okuldamı yatıp kalkıyonaynn bende bugün bağlandım yüzde 60 çekiyo mama girmiyor

bu gün pazar okuldamı yatıp kalkıyon![]()

yokya okulun bahçesinde top oynuyorduk ordan bi denedim pazar günüşaka yapmıştım beni fazla takmayokya okulun bahçesinde top oynuyorduk ordan bi denedim pazar günü
herkese yaparım

yok zaten bööyle şakaları hem severim hem yaparımşaka yapmıştım beni fazla takmaherkese yaparım
![]()
![]()
![]()
iyi böyle devam edelim ikimizinde başarılarının devamını dilerimyok zaten bööyle şakaları hem severim hem yaparım

AYNEN DEVAM TEMELLE DURSUN KAHVEDE GEYİK YAPMIŞ KAHVECİDE ONLARI KOVMUŞ ZAAAAAAAiyi böyle devam edelim ikimizinde başarılarının devamını dilerim![]()
![]()
![]()
hız kemeden espirilere devam![]()
şikayet ederlerse ceza yersinAYNEN DEVAM TEMELLE DURSUN KAHVEDE GEYİK YAPMIŞ KAHVECİDE ONLARI KOVMUŞ ZAAAAAAA
temelle dursun kazı yapıyolarmış kaz ölmüşAYNEN DEVAM TEMELLE DURSUN KAHVEDE GEYİK YAPMIŞ KAHVECİDE ONLARI KOVMUŞ ZAAAAAAA

ben maxicep üyelerinin çoğunu tanırım onlar şikayet etmez de diğerlerini bilmemşikayet ederlerse ceza yersin![]()
temelle dursun kazı yapıyolarmış kaz ölmüş![]()
şaka yaptım panpben maxicep üyelerinin çoğunu tanırım onlar şikayet etmez de diğerlerini bilmem

önemli deil panpişşaka yaptım panp![]()
panpiş ne yaaönemli deil panpiş

fazla kaçtıpanpiş ne yaa![]()
fazla kaçtı