Mcleaner v1.4.1 arama v sms engelleme programi

bu programın java desteklisi yokmu arkadaşlar nokia 6300 için olanı

enes3454

Üye
kardes sertıfıkası yok sanırım yukleyemıyorum servıs saglayıcısıyla gorusun dıyor. lutfen yardım......

teşekkürler, signed hale getirip kullandım çok başarılı bir program. aynen yukarıda tariflenenleri eksiksiz hatta fazlasıyla gerçekleştiriyor. alinkaya tekrar teşekkürler

7 sayfa yorum var nasıl yapacaz

sas1977

Üye
emeğine sağlık deneyeceğim

By_CtrL

Üye
mesaji gonderen kisi kendi telefonunda beklemede diye goruyo...bence cok iyi program.
diger yukleyemeyen arkadaslar..programi imzalayin veya sistem klasorlerine ulasim isini yapin..yuklenecektir dosya bozuk degil..

iletim raporu sistemle değil şebekeyle alakalı
ve maalesef iletim raporu alıyor karşı taraf
bu program arama ve mesaj geldiğinde çevrenizdekilerden gizlemek istiyorsanız uygun
mesaj noktasında mumsms tarzında çalışıyor

güzel paylaşım teşekkür ederim

yeliz06

Üye

--------------- Ekleme ---------------

tam sürüm yapma icin 55092411 yada 46998375 deneyin
harikasınız...benim telefonum n70 programı indirdim ve telefeona yükladim kullanımı kolay rahat butun sapıklarımdan kurtuldum...programı indirdikten 1 ay sonra lisans kodu istedi ve sizin verdiginiz kodu 55092411 bunu ekledim şimdi bir sorun yok ve rahatlıkla kullanıyorum
teşekkür ederim
programı pc ye indirdikten sonra inen dosyanın üzerine sag tıklayıp dosyaraı cıkar ı tıklayınız cıkan dosyayı telefonunuza blututla yollayın kurun cok basit

Tepkiler: 5Mc_Must6
çok güzel bi program,emeğine sağlık kardeş

nokie e 75 de calışırmı yardımcı olurmusun

N95 açmıyor.var mı bu telefona uygun program?

arkadaşım e75 de calışırmı bu bi cevap veririmisin

Arkadaşlar Bu sis uzantılı olan dosyalar programlar v.s Sony Ericsson C903'ü yeni aldım bilmeyen varsa en ufak kararsız bilgi değil kesin bilgileriniz varsa lütfen cevaplarınızı esirgemeyin yükledim programı ama açmadı neden desteklemiyormu 800 liralık telefon küsüratıda var Lütfen konya mesaj yazarsanız sevinirim.

erkan76

Üye
ben yükledim n73 ,,

sms'i yollayana iletildi raporu veriyor ne yazıkki

5800 var.yukledim ama sertifika sorunu diyor ne yapmalıyım

xxyzff09

Üye
tam olarak kullanımı nasıl ? sadece sms engellemek istiyorum anlatabilir misiniz

fordmuro

Üye
arkaddaşlar program kısa bir süre zil çalıyor sonrası meşgule düşürüyor..hiç zil çaldırmadan meşgule düşürmenin bir yolu yokmudur?? n97 mini kullanıyorum format atmadan önce öyleydi format sonrası böyle oldu yardım lütfen..

nizay35

Üye
çağrı engelleme programını nasıl indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim