program gerçekten işe yarıyor. benim hattımda tcell 7 kontör gitti ama sağlık olsun
bu arada bulduğu virüsler arasında şimdilik farklı olan yok; SymbOS/anitgru, SymOS/appdisabler, SymOS/skulls...
teşekkürler..
Teşekkürler dostum harbiden güzel bir program benim de telefon n70 bir çok antivirüs programı denedim ama bunun kadar iyisini gömedim telefonu çok kasmıyor.vira kaspresky vs programlar kullandım kasıyor netquin de güzel ama sürekli kendini güncelliyor. Bir teşekkürü hak ettin
Rica ederim dostum, işine yaradıysa ne güzel
bu arada, sürekli kendini güncelliyor derken bu programdan mı bahsediyosun yoksa netquinden mi tam anlayamadım.
Eğer bundan bahsediyosan, ayarlarda güncelleme ve tarama aralığı var. Onları "day" yaparsan hergün günceller ve hergün tarar.Onları "never" yapmanı tavsiye ederim.Böylece sadece sen istediğinde güncellersin ve tararsın
emegıne saygı duyuyorumm telefonum kurtuldu bu prog sayesınde benım ısıme yaradı telım 6600 kendı kendıne bluetooth la mıllete bırseyler gondermeye calısıyordu msj geldıgınde gprs kendısı acılıp bır yere bırseyler gondermeye calısıyordu ama artık bunların hıcbırısını yapmıo TESSEKKURLER SANA KARDES