mc4 yuklenmedi

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
:good: yapinca atarim

sanirim attigin apk hasarlanmis daha once bu surumu yuklemisdim ama simdi gordugun uzre yuklenmiyor ve yukleyemedigim uygulamalar uzerinde calisamiyorum luckypatcher ile
ben de yüklenen ve lisan hatası yüzünden kapanıyor sanırım benim android sürümümden olmalı siz hangi sürümü kullanıyorsunuz

H0lligan

Üye
ben de yüklenen ve lisan hatası yüzünden kapanıyor sanırım benim android sürümümden olmalı siz hangi sürümü kullanıyorsunuz
4.4.4 :hmmm lp mi lazim buna :hmmm
4.4.4 :hmmm lp mi lazim buna :hmmm
evet sdk 21 yaziyor :) tamam 10dkk ya kadar felan hazir :good:
eski surumdeki yuklenmeme sorunu buldum target ve min sdk yi yani 17 ve 9 u 21 yapin sorun cozulur once bunu yazim dedim simdi lisansliyi halledicem :)

gencler banada yardım edin ya sırf bunu icın 5 kere hard eset attım
play.mob.org dan mc4ün 1.1.7c surumunu indirip Androidmanifest.xml icindeki sdk degerlerini 21e getirirsen calisacagini dusunuyorum dene bi ama manifesti editlemek icin pc lazim elinde pc varsa anlatim ?

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
banada yardım edermsınız benım napmam lazım?

H0lligan

Üye
Yukarda da yazdım ya
play.mob.org dan mc4ün 1.1.7c surumunu indirip Androidmanifest.xml icindeki sdk degerlerini 21e getirirsen calisacagini dusunuyorum dene bi ama manifesti editlemek icin pc lazim elinde pc varsa anlatim ?

banada yardım edermsınız benım napmam lazım?

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
pc deyim suan da apk kurdm gene yuklenmedi dedi

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
indi

H0lligan

Üye
Winrar ile apk içine gir Androidmanifest.xml dosyasını masaüstüne atıp Notepad++ ile editlemeye gir sdk değerleri var ustte target ve min sdk 17 ve 9 yanlış hatırlamıyorsam bunlardi bunlari 21yap
Sonrada kaydedip apk içindeki ile değiştir ardından imzalama var onuda anlatım senmi yapacaksın benmi yapım ?
@Jelly Beanci denedinmi yukarda attigim apk yı ?

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
hiç bisey anlamadım desem :D

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Winrar ile apk içine gir Androidmanifest.xml dosyasını masaüstüne atıp Notepad++ ile editlemeye gir sdk değerleri var ustte target ve min sdk 17 ve 9 yanlış hatırlamıyorsam bunlardi bunlari 21yap
Sonrada kaydedip apk içindeki ile değiştir ardından imzalama var onuda anlatım senmi yapacaksın benmi yapım ?
@Jelly Beanci denedinmi yukarda attigim apk yı ?
yine hüsran yine hüsran bu sefer de yüklenirken hata veriyor

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
napmamız lazım kı oyunda para vermek ıstemıyorum:D

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
baska care yok mu

H0lligan

Üye
Bekleyin az PC açılıyor şuan birkaç saate açılırsa halledicem :good: acilmazsada PC si olan bi arkadaş anlattıklarımi yapı verir

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
bende varda hiç bısey anlamadım:D

H0lligan

Üye
Pc acildi :eller: basliyorum yapabilirsem bitince haber vericem arkadaslar

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
tm çok saol sen olmasan:yuru:alkis

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
normal olsun kardesim:tşk:
ne zaman biter kardesim

H0lligan

Üye
normal olsun kardesim:tşk:
ne zaman biter kardesim
Direk xml yi editliyorum null felan cikiyor multi tools ile ayiklayip editliyorum bu seferde sdk yok multi tools ile tekrar toplayip baktim yine null cikiyor ben baska seyler denerken bi yontem daha var aklimda root varmi cihazda root lazim bu soylicegim yontem icin

Üst Alt