mc karakule-toz pembesin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^^aslı^^

^^aslı^^

Üye
    Konu Sahibi
mc karakule-toz pembesin
dj dusman mc karakule taylan X ve mc bela suikast 2005

gececek benim omrum yillarim bitsin gitsin
bitmeyecek bir gun sana olan askim hevesim
herzaman arayacagim soracayim nerdesin
unutma sen kalbimde herzaman "toz pembesın"

kım cesaret eder askim seni cennetten kovmaya
hangi gonul dayanir soyle bana sensiz kalmaya
bir omur gelip gecerken gozlerinden uzak kalmaya
beni sana seni bana sormaya sevgimizi askimizi yeniden kurmaya bensiz seninle birlikte dolasmaya
ruyalarimi hayallerimi yeminimi benden gizli gizli calmaya sen deilmiydin benim kalbimin ılk sahibi sen deilmiydin solmayan bahcemin nadide cicegi askim diye aradim durdum bulamadim hic bir yerde o menekse gozleri gozlerinmiydi yalan olan yoksa sozlerin mi soylesene duslerimmiydi beni yikan yoksa ozlemin mi sensiz bu bedenim kaybolup giderken ...

askim birtanem sen ol benim yanimda sakin elimi birakma sev beni sonsuza sen ve ben gidelim mezara ne olur askim bana sensizligi yasatma sensin benim sevdigim sensin benim gercegim sen olmasan ben bu dunyayi neyleyim birak seni seveyim don gel geri melegim don gel geri

gun ısiginla doldum guzelim sanki tekrar yeniden ne olurdu sanki tekrar bana usacik bir umit versen sevgine hasretim bunu sende bir bilsen
ne olur guzel kiz bana bir kez evet desen
guluslerin o beni benden alan bakislarin
biranda kalbimi calan ınanma kimseye vallahi gerisi yalan yeterki sen benim sevgime askima ınan her halinle beni vurdun yine dertlere maskara oldum serefsizlere hadi gel gel artik dusme sen benim gozumde yirtip atmadim seni kalbimden ne olur sildirme defterimden senin o guzel ısmini bakip duruyorum yine vijdanimda kalan son cektigin resmine ozlem kaldim sevgilim senin o sirin toz pembe ısmine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...