[MBR Software] Eight Pro v1.0.1 Edited Symbian^3 UNSigned

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
[MBR Software] Eight Pro v1.0.1 Edited Symbian^3 UNSigned
Symbian telefonunuzda WP8 Metro Arayüz deneyimi hissedin!

Gerçek işlevleri:

-yeniden boyutlanan fayanslar
-Serbestçe fayans düzenini ayarlamak
-21 kiremit rengi
-Istediğiniz kadar fayans eklemek ve kaldırmak
-OpenVG tarafından sıvı Arayüz animasyonlar
-Telefonun Menü tuşu ile entegrasyon
-Otomatik başlat
-İletişim ve galeri fotoğrafları
-Takvim olayları
-Alarm ile Büyük saat gösterimi

(Motifiye sürümü)
-Uygulama hızlandı

Ekli dosyalar

Tepkiler: agktl166, asım hulusi, arslanla ve 6 diğerleri

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim dostum

COJR3

Üye
Çok başarılı. Sonradan yükleme uygulamalar ile; rehberden tek kişi ana ekrana ekleme olsa tam olacakmış. fotoğraf sekmesini kendi galerimiz olarak ayarlayınca biraz yavaşlıyor veya bazen hafif takılıyor.

1.0.1 'in 1.0 'a göre çok farkını hissedemedim. Yinede artık bunu kullanıyorum. Paylaşım için teşekkürler elinize sağlık

- - - Eklendi - - -

Ekleme: Malesef bu edited 1.0.1 programı, telefon kapanıp açılınca tüm ayarları kaybetti. Eski 1.0'ı kurarak çözüm buldum... Yeniden editlenmesini bekleyeceğiz sanırım

- - - Eklendi - - -

ekleme2: düzgün çıkış yapmadığım için oluyormuş. Yani kayıtlı kalması için önce programdan sağlıklı bir şekilde çıkış yapıp öyle telefonu kapatmak lazımmış.

Edit 1.0.1'e geri dönüş...

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
evet haklısın uygulamayı telefonu tekrar başlatınca ayarlar siliniyor. 1.0 orjinalde bu yoktu. umarım yakında yeni orjinal sürüm çıkar

- - - Eklendi - - -

bu uygulamayı Adam on numara yapmış valla şeytan diyor uygulamayı git marketten kredi kartıyla satın al

COJR3

Üye
Şimdi kendi dcim fotoğraflarımızı işaretlediğimizde fotoğraf seçerken kasıyor. Kendi uygulama fotoğraflarında ise kasma yok çünkü 360piksel genişlik kullanıyormuş.. Küçük fotoğraflar yani..

Acaba diyorum görünmesini istediğimiz fotoğrafları kasmaması için 360 pixel yapıp programa enjekte edebilirmiyiz... Veya programın fotoğrafları telefon hafızasında nerede duruyor oraya atalım direk. Lütfen uzman arkadaşlar bir baksınlar

Tepkiler: yaren_dede

dostum dcim klasöründeki resimleri "ımages" klasörüne at! görünmesini istediğin fotolarıda dcım içinde bırak sorunun çözülsün

COJR3

Üye

dostum dcim klasöründeki resimleri "ımages" klasörüne at! görünmesini istediğin fotolarıda dcım içinde bırak sorunun çözülsün

Benzer birşey denedim. Fotoğrafları DCIM2 yapıp yeni DCIM oluşturup küçük fotoğraflar attım. Program birkaç kere kendini kapattı. Bir bug oldu büyük ihtimal.. Birazdan tekrar deneyeyim :good1:

Tepkiler: agktl166

akinorta

Üye
meraktan soruyorum bu uygulamada karolar takla atıyor mu?
+ uygulama açıkken menu tuşuna basınca birşey oluyor mu?
+ istediğin uygulamayı seçebiliyor musun?
+ karolar canlı mı?
+ benim uygulamayı satın alıp deneyenler ya da birşekilde edinenler uygulamanın ana ekranındayken hangisi daha akıcı ?

menü tuşunu yok sayabiliyorsun, karolar takla atıyor, rehber ve galeri canlı, galerideki resimlerin boyutu büyük ise kasma oluyor ama 300*300 yaparsan boyutları yağ gibi kasma olmuyor ve uygulama ekleme yok, senin uygulamayı yükledim ama bu daha kullanışlı dostum
bu uygulamayı kullanırken wp kullanıyormuş gibi oluyor açıkçası

Tepkiler: COJR3

achambo

Üye

-istediğin karo atıyo istemediğin atmıyo ayarlardan seçiyosun
-menü tuşuna basınca bişey olmuyo
-hayır içindeki uygulamalar sadece
-evet canlı
-abi seninkini alamadığımdan deneyemedim

COJR3

Üye
Sanırım telefonu satana kadar bu arayüz ile kullanacağım. Fotoğraf işini de hallettim. Bug olmadı bu sefer. YarenDede tavsiyene uydum bu sefer oldu. Ama sen 300x300 demişsin. Program 360 genişlik yapıyor. Yani senin 300 fotoğrafları 360 yapmak için vakit harcıyor olmasın? birde 360 ile dene istersen.