Mazotcu_cenevar2(tamkomedi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

encephalon

Üye
    Konu Sahibi
Mazotcu_cenevar2(tamkomedi)
herkesi gulduren mazotcu ve canavar hikayesinin ikincisi karsınızda.ilkınden daha iddialı ve cok daha komik.mutlaka yukleyın

crows

crows

Üye
hemen indiriyom kardeş saolasın hastayım zaten ben buna ''lan oglum shali kalk''

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
paylaşım için saolasın dostum paylaşımlarının devamını bekleriz.

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Not: HemenPaylaş.com linkinde sorun var.

s1fr3k1r1c1kardes1

s1fr3k1r1c1kardes1

Üye
ellerıne saglık kardes harbıden komedı abla ben krktı konusamıyo cok buyuk cenevar

gknky

gknky

Üye
ztn daha önce verilmişti van kalesi

9680102

Üye
hiç kimse boşuna indirmesim bu saçma şeyi. ben indirdim çok küfürlü ve çok amatör. hiç olmamış. küfürlü konuşarak espiri yaptığını sanmış bunu yapan. küfürlü espiri olmaz , espiri dediğin ata demirel'in yaptığıdır. bunlar boş dava. peeeh!!

gknky

gknky

Üye
ata demirel değil daha adını bilmiosun
ata demirer :DD:D:D:D:D:D:

crows

crows

Üye
<div class='quotetop'>(gknky &#064; Apr 12 2006, 08&#58;46 PM) [post=314291]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

kurt bey

kurt bey

Üye
laz arkadaşlar bizimkilerin işini kopyalamaya çalışmışlar ama tam anlamıyla sı... van canavarıyla allahın karadenizlisinin ne alaksı var üstelik.

cumcum23

Üye
<div class='quotetop'>(gknky &#064; Apr 12 2006, 08&#58;46 PM) [post=314291]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
son nokta

bu kadar olur yaa(&#33;)

encephalon

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(kurtoglu85 &#064; Apr 13 2006, 04&#58;05 PM) [post=314830]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
laz arkadaşlar bizimkilerin işini kopyalamaya çalışmışlar ama tam anlamıyla sı... van canavarıyla allahın karadenizlisinin ne alaksı var üstelik.
[/b][/quote]

kurtoglu kardesim;sen herseyde mantık ararsan bu hayatta pek fazla gulemezsin.........,
haksızmıyım

S1FR3K1R1C1

Üye
Arkadaşlar ßen Kimseye Tavsiye Etmiyorum Hiç Güzel Değil ßen Hiç ßeğenmedim..

jeacona

jeacona

Üye
sağ olasın birincisi güzel bakalım ikincisi nasıl

kurt bey

kurt bey

Üye
<div class='quotetop'>(encephalon &#064; Apr 14 2006, 08&#58;37 AM) [post=315365]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(kurtoglu85 &#064; Apr 13 2006, 04&#58;05 PM) [post=314830]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

kurtoglu kardesim;sen herseyde mantık ararsan bu hayatta pek fazla gulemezsin.........,
haksızmıyım
[/b][/quote]

yoo haksızsın çünkü en mantık aramıyorum sadece yapılan çalışmanın kötü bi taklit olduğunu söyledim okadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt