Daha önce pek çok konuda gerek ben, gerek diğer moderatör arkadaşlarım, gerekse admin arkadaşlarım defalarca uyarı yapmıştık.
Arkadaşlar; lütfen konuların altına ilgisiz ve gereksiz mesajlar yazarak kapsam dışına çıkmayın, konunun amacından sapmasına ve dağılmasına sebep olmayın.
Konuyla ilgili uyarıların ardından cezai işlemler uygulanacağını da defalarca belirttik.
Ancak görüyorum ki bazı arkadaşlarımız, ya umursamadıklarından ya da ciddiye almadıklarından bu ilgisiz mesaj yazma konusundaki tutum ve alışkanlıklarını ısrarla sürdürüyorlar.
Amacımız paylaşmak ve yardımlaşmak.
Ancak bunu yaparken lütfen ilgili konular altında ve karşılıklı sohbete ya da tartışmaya dönüştürmeden yapalım.
Belli bir konusu olmayan soru, cevap ve yardımlaşmalar için "Nokia Lumia Kullanıcıları Kulübü" ve "HTC WP8 Kullanıcıları Topluluğu" konumuz var. Oraları kullanmaya özen gösterelim. Hiç alakasız konular altında alakasız mesaj ve konuşmalara yer vermekten kaçınalım.
Bundan sonra bu tip davranışlarda bulunanlara uyarı puanı cezası, devamı halinde ise uzaklaştırma cezası uygulanacaktır.
Windows Phone bölümündeki tüm üyelerimize önemle duyrulur.