Haber Mazağa Da Yeni "kullanım Koşulları"

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
Mazağa Da Yeni "kullanım Koşulları"

Kullanım koşulları kasımdan itibaren linkte yazıldığı gibi olacaktır.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
anlamadım ne işe yarıyor bu

luckysleven

luckysleven

Üye
özetle bunları olduda kabul etmiyorum dedin elindeki telefonu satman lazım : )

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bugün gelen güncellemeleri yapmadan önce kullanım koşullarını kabul edip etmediğim soruldu önce. malum el mahkum kabul ettik öyle güncellemeler başladı. yoksa mağazadan bişi indiremez güncelleyemezsiniz kabul etmezseniz.. arkadaşın da dediği gibi atın çöpe artık :ehe

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Microsoft kaybeder ben değil piyasada başka telefon mu yok sanki :)

mesutcinik

mesutcinik

Üye
kullanım koşulları ne gibi değişiklikler içeriyor arkadaşlar ?

luckysleven

luckysleven

Üye
Microsoft kaybeder ben değil piyasada başka telefon mu yok sanki :)

bütün işletim sistemlerinde içerik olarak aynı sözleşmeler var . yani işletim sistemi olmayan bir telefon kullanman lazım bunlarla uğraşmamak için : )

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
:eheçok uzun okumadım

Murat Alper

Murat Alper

Üye
gereksiz bence ya

alical33

alical33

Üye
oku oku bitmez bu ya biz şartları okudum ve kabul ediyorum yalanına devam edelim en iyisi :ehe

mesutcinik

mesutcinik

Üye
o kadar önemli olacağını zannetmiyorum ya bunlardan bir sürüsünü çatır çatır geçip duruyoruz bunuda geçeriz evelallah :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Daha önce pek çok konuda gerek ben, gerek diğer moderatör arkadaşlarım, gerekse admin arkadaşlarım defalarca uyarı yapmıştık.

Arkadaşlar; lütfen konuların altına ilgisiz ve gereksiz mesajlar yazarak kapsam dışına çıkmayın, konunun amacından sapmasına ve dağılmasına sebep olmayın.

Konuyla ilgili uyarıların ardından cezai işlemler uygulanacağını da defalarca belirttik.

Ancak görüyorum ki bazı arkadaşlarımız, ya umursamadıklarından ya da ciddiye almadıklarından bu ilgisiz mesaj yazma konusundaki tutum ve alışkanlıklarını ısrarla sürdürüyorlar.

Amacımız paylaşmak ve yardımlaşmak.
Ancak bunu yaparken lütfen ilgili konular altında ve karşılıklı sohbete ya da tartışmaya dönüştürmeden yapalım.
Belli bir konusu olmayan soru, cevap ve yardımlaşmalar için "Nokia Lumia Kullanıcıları Kulübü" ve "HTC WP8 Kullanıcıları Topluluğu" konumuz var. Oraları kullanmaya özen gösterelim. Hiç alakasız konular altında alakasız mesaj ve konuşmalara yer vermekten kaçınalım.

Bundan sonra bu tip davranışlarda bulunanlara uyarı puanı cezası, devamı halinde ise uzaklaştırma cezası uygulanacaktır.

Windows Phone bölümündeki tüm üyelerimize önemle duyrulur.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve BrahimOkumus
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Microsoft güvenceye almış bence hiç gereksiz deyil

serverfun912

serverfun912

Üye
Uygulama ücreti kurallarıyla mı ilgili acaba okuyan var mı kimbilir kaç sayfadır.

Üst Alt