crosssfire
Üye
"Her İnsanın Ölümü Kendi Kıyametidir"
Dunyanın sonunu ancak Yüce Rabbimiz Bilebilir...!!!"
Arkadaslar ben takvim yapsam banadamı inanacaksınız...Zaten 2500 yıllık takvim yapmıslar daha ne kadar uzatcaklardı takvimi...İnanmayın böyle kehanetlere ...Tv lerde cıkanların coğuda bu olayla para kazanmaya calısıyor ...Arkadasın dediği Gibi 2013 gelsede sunları uyduranların suratını bi görsek...Zaten ALLAH'a inandıkca bi benim için bi problem yok isterse 10 dk sonra kopsun...Kıyamet Alametlerinin bazıları ufak ufak gerceklersiyor ama Ne zaman gercekleseceğini "ALLAH" bilir...Maya takvimini Arastırcağınıza Kuranı-ı Kerimi Okuyup Anlamaya calısn birde Kuran'ın sifreleri flan bişiler zırvalıyorlar ...Kuran-ı kerim Net ve acıklayıcıdır şifre flanda sacmalık...
Peygamberlerimiz hep insanlık yoldan cıkmaya basladığında gönderilmiştir...
Hz.Muhammed(sav) efendimizde son peygamber olduğu için ve ufaktan insanlık bozulmaya basladı...kıyamet yakın olabilir ama bunu bizler hiçbirr zaman bilemeyiz...
--------------- Ekleme ---------------
Bilmemizi istemiyorlarsa Kurandada yer almamış olabilir kardeşim...Ki bilmemizi istemiyorlarsa zaten bu adam bunlarıda söyleyemezdi...
Dunyanın sonunu ancak Yüce Rabbimiz Bilebilir...!!!"
Arkadaslar ben takvim yapsam banadamı inanacaksınız...Zaten 2500 yıllık takvim yapmıslar daha ne kadar uzatcaklardı takvimi...İnanmayın böyle kehanetlere ...Tv lerde cıkanların coğuda bu olayla para kazanmaya calısıyor ...Arkadasın dediği Gibi 2013 gelsede sunları uyduranların suratını bi görsek...Zaten ALLAH'a inandıkca bi benim için bi problem yok isterse 10 dk sonra kopsun...Kıyamet Alametlerinin bazıları ufak ufak gerceklersiyor ama Ne zaman gercekleseceğini "ALLAH" bilir...Maya takvimini Arastırcağınıza Kuranı-ı Kerimi Okuyup Anlamaya calısn birde Kuran'ın sifreleri flan bişiler zırvalıyorlar ...Kuran-ı kerim Net ve acıklayıcıdır şifre flanda sacmalık...
Peygamberlerimiz hep insanlık yoldan cıkmaya basladığında gönderilmiştir...
Hz.Muhammed(sav) efendimizde son peygamber olduğu için ve ufaktan insanlık bozulmaya basladı...kıyamet yakın olabilir ama bunu bizler hiçbirr zaman bilemeyiz...
--------------- Ekleme ---------------
Bilmemizi istemiyorlarsa Kurandada yer almamış olabilir kardeşim...Ki bilmemizi istemiyorlarsa zaten bu adam bunlarıda söyleyemezdi...

daha öncede televizyona bi adam çıkmıştı bu konuyla ilgili atıp tutmuş 2012 den sonra insanlar 5. boyuta geçicek duvarların arkasını görücek , istedikleri herşeyi beyinleriyle yapabilicekler diyo bence çok saçma , eğer böle bişi olucak olsa Allah kur ' an da bahsederdi , hiç değilse peygamberimizin bir hadisi olurdu

z
Kur'an'ı Kerim'in Türkçe mealini ( biliyorsanız Arapça'sını ) okuyun kıyametle ilgili birçok ayet vardır ve kesin bilgi yanlızca Allah'tadır. Allah'tan başka kimse kıyameti bilemez, yanlızca alemetleri bize bildirilenler doğrultusunda bilebilriz. Ve Ahir Zaman dediğimiz evrenin içerisindeyiz. Bu demek oluyor ki : Kıyamet alametlerinin bir çoğu çıkmıştır. Yanlızca geriye büyük alemetler kalmıştır. Ahir zamandayken Namaza sarılın, Kur'an'ın klavuzluğundan vazgeçmeyin derim.

kıro bisekine.