Maya Takvimi Kehanetleri

Sponsorlu Bağlantılar

crosssfire

Üye
"Her İnsanın Ölümü Kendi Kıyametidir"
Dunyanın sonunu ancak Yüce Rabbimiz Bilebilir...!!!"

Arkadaslar ben takvim yapsam banadamı inanacaksınız...Zaten 2500 yıllık takvim yapmıslar daha ne kadar uzatcaklardı takvimi...İnanmayın böyle kehanetlere ...Tv lerde cıkanların coğuda bu olayla para kazanmaya calısıyor ...Arkadasın dediği Gibi 2013 gelsede sunları uyduranların suratını bi görsek...Zaten ALLAH'a inandıkca bi benim için bi problem yok isterse 10 dk sonra kopsun...Kıyamet Alametlerinin bazıları ufak ufak gerceklersiyor ama Ne zaman gercekleseceğini "ALLAH" bilir...Maya takvimini Arastırcağınıza Kuranı-ı Kerimi Okuyup Anlamaya calısn birde Kuran'ın sifreleri flan bişiler zırvalıyorlar ...Kuran-ı kerim Net ve acıklayıcıdır şifre flanda sacmalık...

Peygamberlerimiz hep insanlık yoldan cıkmaya basladığında gönderilmiştir...
Hz.Muhammed(sav) efendimizde son peygamber olduğu için ve ufaktan insanlık bozulmaya basladı...kıyamet yakın olabilir ama bunu bizler hiçbirr zaman bilemeyiz...

--------------- Ekleme ---------------

Bilmemizi istemiyorlarsa Kurandada yer almamış olabilir kardeşim...Ki bilmemizi istemiyorlarsa zaten bu adam bunlarıda söyleyemezdi...:oke:
daha öncede televizyona bi adam çıkmıştı bu konuyla ilgili atıp tutmuş 2012 den sonra insanlar 5. boyuta geçicek duvarların arkasını görücek , istedikleri herşeyi beyinleriyle yapabilicekler diyo bence çok saçma , eğer böle bişi olucak olsa Allah kur ' an da bahsederdi , hiç değilse peygamberimizin bir hadisi olurdu

juliet006

Üye
arkadaslar mayalar gunumuzde kehanetlerıyle bılınen en eskı toplumdan bırıdır. bu ınsanlar teknolojının olmadıgı donemlerde bıle 0.0007sn lık hata payıyla gunumuz takvımını bulmuslardır. kendılerının de kullandıkları bu takvımde 5 gunes yılını ısaretlemıslerdır. bu gunes yılları bellı felaketlerle son bulmus ancak yenı bır gunes yılının baslamasıyla ılgıydı. ancak ıcınde bulundugumuz gunes yılının son gunes yılı oldugunu soylemektedırler. fakat zamanı gerı alırsak, dunyanın yası tam anlamıyla hesaplanabılmıs degıl. mayalar her ne kadar besıncı gunes yılının dunyanın sonu olarak nıtelendırmıs olsalar dahı bunu kıyamet olarak gormemıslerdır. gecen dıger dort gunes yıllarının sonlarına dogru ınsanlarda buyuk bır hırs vardı. bızden oncekı zamanın teknolojı duzeylerını bılmıyoruz ve hala dunya uzerınde cevaplanamayan pek cok soru bulunmaktadır. tum bunlardan yola cıkarak kıyametın degıl de buyuk bır cag degısımı olabılecegını, gunumuzdekı tum bılım adamları, astronomlar, antropologlar vs.. acıklamıslardır. aslında mayaların son gunes yılı dedıklerı seyın bır cag degısımı oldugunu acıkca vurgulamıslardır. 2012 yılının aralık ayındakı gun donumune dek yasarsak eger, bızde bunun ne oldugunu gorecegız. yalnız yaptıgım arastırmalara gore Kur'an'da bıle 2012 ıle ılgılı bazı uyarılar varmıs. sadece bızım kıtabımızda degıl dıger tum kutsal kıtaplarda da 2012 yılı ıle ılgılı ayetler varmıs. bunların dogru olup olmadıgını henuz bılmıyorum ama ben, bu kadar az hata payıyla gelecegı onceden bır bakıma tahmın etmıs olan bu kulturu kucumsememenızı onerırım. ayrıca mayalara ınanmayanlar bıraz ınternetı karıstırsınlar derım. cunku sadece gokyuzu hareketlerını ızleyerek mukemmel bır takvım yapmak her yıgıdın harcı degıldır. ıyı sabahlar;)

eravsar

Üye
kıyamet gelsede kopsak :D

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Wallaha ya :D 2013 geLsede sunLarı soyleyen adam ... olsa da kalsa mal gibi :D

mazlum1790

mazlum1790

Üye
tşk bilgi için

uzi97

Üye
arkadaşlar kehanete ilişkin bazı bilimsel veriler var ancak bunlar da kıyamet olcağının kesin kanıtı değil...

agahbabaxxx

Üye
arşdaşdlr blnar smça şlyrdr.inamnıyn:ahz

pazuzuman

Üye
Maya takvimine göre beş bin yıldan beri çizgisel bir zamanda yaşıyoruz; Doğumla başlayan mezarda son bulan. 5 bin yıl boyunca insanlar gelecekte ve geçmişte ne olduğuna, içinde bulundukları zamanda ne tecrübe ettiklerinden daha çok ilgi gösterdi. Tüm bu zaman bilinci değişmek üzere. İnsanlar anı yaşamaya başlayacak[/b]

bende söyle yorumlayım: Kıyamet...

Kimse kıyamet olarak yorumlayamaz. Sen nasıl yorumlayabiliyorsun ? :) Kur'an'ı Kerim'in Türkçe mealini ( biliyorsanız Arapça'sını ) okuyun kıyametle ilgili birçok ayet vardır ve kesin bilgi yanlızca Allah'tadır. Allah'tan başka kimse kıyameti bilemez, yanlızca alemetleri bize bildirilenler doğrultusunda bilebilriz. Ve Ahir Zaman dediğimiz evrenin içerisindeyiz. Bu demek oluyor ki : Kıyamet alametlerinin bir çoğu çıkmıştır. Yanlızca geriye büyük alemetler kalmıştır. Ahir zamandayken Namaza sarılın, Kur'an'ın klavuzluğundan vazgeçmeyin derim.

ya 2006 da da yok oluyoduk göktası falan bunlar hikaye zaten kıyametin gelmesi için olması gereken şeyler var onun daha zamanı değil herseyi allah bilir
ve kuran-ı kerim dede yazdığına göre kıyametin gelmesi için hiç ALLAH diyen kalmıycakmış

ZAmanı değil derken ? :) Arkadaşlar bakın Kur'an'da Alah (cc) diyorki; ''Bilmediğiniz konular hakkında yorumda ve zanda bulunmayın.''
Zanda bulunarak ancak yalan söylemiş olursunuz çünkü neler olacağını bilmiyoruz. Allah kullarına akıllarının alabileceğinden fazlasını öğretmemiştir. Gerisini merak etmek de, bir şey bilmeden zanda bulunmak da günahtır. Sakının ve namaza başlayın. Ahir zamandayız ahrete hazırlanın.
ya çok saçma mayalılar nerden biliyo dünyanın sonunu vede 2500 yıl once
teklenojı bıle yakken adamlar bi takvim yapmıs herkez dünyanın sonu sanıo

abi 21 aralık 2012 cuma ya denk gelio ben tırstım biraz açıkcası :S

Şimdi güzel arkadaşım; kıyametin Aşure Ayının Cuma'ya denk geldiği günde kopacağı hadislerde de vurgulanmıştır. Korkman normal diyebilirim. Fakat kendine aynada bak ve sor: Ben ahrete hazırlanıyor muyum ? Namaz kılıyor muyum ?.. Bu soruların cevabını gönül rahatlığıyla evet olarak cevaplayan bir Müslüman için Allah (c.c.) : Onlar kıyamet gününde mahzun olmayacaklardır ve bana bakacaklardır.'' diyor. Öyleyse yarın ölecekmiş gibi ahret hayatına hazırlanmalı, namaza ve Kur'an'a sımsıkı sarılmalıyız..

arkadaslar mayalar gunumuzde kehanetlerıyle bılınen en eskı toplumdan bırıdır. bu ınsanlar teknolojının olmadıgı donemlerde bıle 0.0007sn lık hata payıyla gunumuz takvımını bulmuslardır. kendılerının de kullandıkları bu takvımde 5 gunes yılını ısaretlemıslerdır. bu gunes yılları bellı felaketlerle son bulmus ancak yenı bır gunes yılının baslamasıyla ılgıydı. ancak ıcınde bulundugumuz gunes yılının son gunes yılı oldugunu soylemektedırler. fakat zamanı gerı alırsak, dunyanın yası tam anlamıyla hesaplanabılmıs degıl. mayalar her ne kadar besıncı gunes yılının dunyanın sonu olarak nıtelendırmıs olsalar dahı bunu kıyamet olarak gormemıslerdır. gecen dıger dort gunes yıllarının sonlarına dogru ınsanlarda buyuk bır hırs vardı. bızden oncekı zamanın teknolojı duzeylerını bılmıyoruz ve hala dunya uzerınde cevaplanamayan pek cok soru bulunmaktadır. tum bunlardan yola cıkarak kıyametın degıl de buyuk bır cag degısımı olabılecegını, gunumuzdekı tum bılım adamları, astronomlar, antropologlar vs.. acıklamıslardır. aslında mayaların son gunes yılı dedıklerı seyın bır cag degısımı oldugunu acıkca vurgulamıslardır. 2012 yılının aralık ayındakı gun donumune dek yasarsak eger, bızde bunun ne oldugunu gorecegız. yalnız yaptıgım arastırmalara gore Kur'an'da bıle 2012 ıle ılgılı bazı uyarılar varmıs. sadece bızım kıtabımızda degıl dıger tum kutsal kıtaplarda da 2012 yılı ıle ılgılı ayetler varmıs. bunların dogru olup olmadıgını henuz bılmıyorum ama ben, bu kadar az hata payıyla gelecegı onceden bır bakıma tahmın etmıs olan bu kulturu kucumsememenızı onerırım. ayrıca mayalara ınanmayanlar bıraz ınternetı karıstırsınlar derım. cunku sadece gokyuzu hareketlerını ızleyerek mukemmel bır takvım yapmak her yıgıdın harcı degıldır. ıyı sabahlar;)

Arkadaşım kulaktan dolma zan'da bulunan insanların söylediklerini senin de söylemen; seninde bir zan'da bulunman demektir. Zan'da bulunmayın. Mayalar sağolsun şeytana güzel bir araç oldu. Şeytan bizi zan'da bulunmaya zorluyor. yapmayın sakının..Kur'an'da 2012 ile ilgili ayetler var diyorsun, öyleyse Maya Takvimini araştıracağına bu ayetleri araştır en azından doğru bir bilgiye sahip olursun. Lütfen arkadaşlar bilmediğiniz konular hakkında Zan'da bulunmayın. Zan'da bulunmak çok günahtır. Bilmeden Kur'an'ın ayetlerini ve Allah'ın bildiklerini buralara yazarak imanınızı sakata getirmeyin ve günaha girmeyin. Namaza durun..

''Arkadaşlar dikkat ettiyseniz her yorumun altına mutlaka Namaz'la ilgili şeyler ekledim. Hz Muhammed ( S.A.V)'in ölmeden önceki son sözleri şudur '' Namaz, namaz, namaz.! Namazı bırakmayın''...
Arkadaşlar namazımızı kılalım. Ahrete hazırlanalım. Bu dünya 2012'de veya bilmem ne tarihte elbette son bulacak. Bunu bilemeyiz. Kafanızı Mayalara değil de Kur'an'a yorun. Allah buyuruyor ki: ''Kendin yapmadığın şeyi başkalarına yap diye söyleme.''
Ben namazımı kıldığımdan dolayı ve her müslüman gibi namaza çağırmakla yükümlü olduğumdan dolayı bu sözleri söyledim. amacım kimsenin Müslümanlığını eleştirmek değildir ki bu bana düşmez. Ben sadece sizlere yapmamanız gerekenleri söylemek ve namaza davet etmekle yükümlüyüm her müslümanın yükümlü olduğu gibi. Mutlaka namazı kılan arkadaşlar da vardır, ben kılmıyorsunuz diye de söylemedim amacım uyarmaktır. Umarım kimsenin kalbini kırmamışımdır. Kırdıysam hakkınızı helal edin. Hepiniz Allah'a emanet olun.

alican236

Üye
Bence çok önyargılı olmamalısınız.Maya dünyanın gelmiş geçmiş en ileri ve en zeki uygarlığıdır.Bunu şu zamandaki bütün bilim adamları şaşkınlık içindeler.Ama bütün bilim adamları Mayanın o zamanda nekadar gelişmiş bir uygarlık olduğunu büyük ve uzun süreli araştırmalar sonucunda kanıtladılar.2012 dünyanın sonu olabilir.21 Aralık 2012 de efsanevi ve bilim adamlarını şaşırtan,TÜM DÜNYAYI SARAN MAYA TAKVİMİ NİN SON YAPRAĞI KOPARILACAK.Yani dünyanın sonu gelecek.:hmmm

Onur Saka

Onur Saka

Üye
acaba inanan varmı :kop:

kalender900

Üye
vıy.vıy.

:nono::box kıro bisekine.

JamesD

JamesD

Üye
Arkadaşlar; maya takvimi ile ilgili asıl gerçek, 2012de dünya dışı varlıklarla ilk resmi temasın sağlanacağıdır. Kısacası GELİYORLAR! 2012'de herkesin göreceği şekilde ortaya çıkacaklar ve ilk teması kuracaklar. Bunu kanıtlayan şeyler ise Amerika ve Rusya'nın ortak yürüttüğü Füze Savunma Sistemi ve 1985'de Reagen ve Kennedy'nin 5 saat boyunca, takvim üzerine konuştuktan sonra bu kararı almalarıdır. Füze Savunma Sistemi ise, dünyadışı varlıklara karşı oluşturulumuş bir kalkandır, ve bu da insanoğlunun saldırgan yapısını gösteriyor...

faminor

Üye
sadece arapça bildiğine inandığınız bir tanrıya tapıyorsunuz...yaratıcının dili evrenseldir, bırakın allah cc bilmemneyi...bilim okuyun bilimmmmmm...ben 43 yaşındayım iki ünv. bitirdim, cahil ya da çocuk deme şansınız da yok....2012 birşeylerin değişeceği zamandır..en azından pole shift olayını irdeleyin, kendinize gelin...domalıp namaz kılmayla kurtulamazsınız bu işten....bu head of spiders beni gerdi...seviye düştüyse kusura bakmayın....

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ilginç inanan varmıdır acaba :hmmm

Love Prince

Love Prince

Üye
sadece arapça bildiğine inandığınız bir tanrıya tapıyorsunuz...yaratıcının dili evrenseldir, bırakın allah cc bilmemneyi...bilim okuyun bilimmmmmm...ben 43 yaşındayım iki ünv. bitirdim, cahil ya da çocuk deme şansınız da yok....2012 birşeylerin değişeceği zamandır..en azından pole shift olayını irdeleyin, kendinize gelin...domalıp namaz kılmayla kurtulamazsınız bu işten....bu head of spiders beni gerdi...seviye düştüyse kusura bakmayın....

bişeyler derdimde neyse terbiyem ve seviyem müsade etmiyor...

benim düşüncem ise 2012de normal bi yıl gibi gelip geçecek

faminor

Üye
love prince, yani aşk meleği...yani nerede denk getirirsem bir çiçek koklarım felsefesine sahip bir isim koyan şahıs bir şeyler demeye utanıyor...ilginç bir yaklaşım...denk getirdiği çiçeği koklamaya utanmıyor, (ki yaratıcı denk getirdiğin yerde bir çiçeği kokla olayına kesin müdahele etmiş ve yasaklamış)dinin kafasında yarattığı resim ile benim yazdığım fotoğraf arasındaki çelişki farkına, kendi içindeki çelişkileri görmezden gelerek yazardım ama terbiyesiz olamam kılıfı buluyor...Yaratıcıya inanmayan aptaldır, yaratıcının Sadece arapça bildiğine inanmak da daha da aptalcadır..Hiç Arapça rüya gördün mü?!!!!Rüyanda bile göremediğin bir dilde nasıl ibadet edersin..anlatmaya çalıştığım budur...Dinler sadece savaşlar için ve insanlar arasında çizgiler oluşturmak içindir...Benim çizgim yok...Dünyayı sevgi kurtaracaktır..Yaratıcı insanı test eder, nasıl mı...bir sabah işe giderken karşında bir köpek görürsün...kuyruk sallar sana...ya tekme sallarsın, ya da görmezden gelirsin..ya da bir yerlerden birşeyler bulup (benim gibi) kendi karnın zil çalarken kendin yemez ona verirsin...bunu yaparsan testi geçersin, yapmazsan namazda eğildiğin zaman bil ki birinin gözü arkandadır...bunu da anlatmak istedim...ben yeterince güldüm..umarım diğer kullanıcılarda güler...

1 yıldır bu foruma üyeyim ve sadece 2 tane mesaj yazdım...ama artık boğazıma kadar geldi...allah bilir cc bilir...yahu geçin çocuklar bu işi...Buzulların eriyeceğini Allah biliyordu..ama artık bizde biliyoruz...kaç taneniz evinizdeki monitörleri ve televizyonları LCD ile değiştirdi, kaç taneniz lambalarınızın tamamını tungsram (edison zamanından kalan) teknolojiden, az enerji harcayan sarfiyatsız ampüllerle değiştirdiniz...A sınıfı eşyalara geçtiniz mi....Yaratıcının size emanet ettiği ve insan ırkının yaşayabileceği tek gezegen olan dünyaya sürdürülebilir enerji adına ne kattınız...ağaç diktiniz mi...yaratıcının size vereceği ders yine yaşadığınız gezegendeki değişimlerle olacaktır...GDO (Genetiği Değiştirilmiş Organizma) sız gıda artık bulamayacaksınız...artık tabakta bile karpuz yetişecek ama yediğiniz zaman aynı zamanda ayvayı da yiyeceksiniz...Yaratıcının insan için yapacağı en büyük ödül/ceza yine yaşadığınız gezegen üzerinde yapacağı değişiklerle ortaya çıkacaktır...Bahçenize ektiğiniz domates yetişmiyorsa suçu kendinizde aramalısınız...2012 sallama bir tarih değil, kainatın varlığından itibaren yazılmış bir tarihtir..kime ne olacağı da yazılmıştır...ve umarım o tarihte ya siz(in gibi düşünenler) yok olursunuz ya da b(izim gibi düşünenler)en....sizinle aynı gezegende yaşamak gitgide zorlaşıyor....sadece kendinizi düşünüyorsunuz, çevrenizdikileri değil.. yaratıcıya saygınız varsa ilk önce onun yaşamanız için yarattığı ve Uniq (çok ender yada tek olan) gzezegenine saygı göztermelisiniz...daha da yazacağım ama sinirden ellerim titriyor...sonra devam ederim..

bunu okuyun...gerçi 3 dil biliyor olamazsınız sanırım, hem türkçe hem arapça hem de ingilizce...neyse tercüme ettirirsiniz birilerine artık....

Hkn's

Üye
tşk güzel paylaşım

Love Prince

Love Prince

Üye
sadece şunu söyliyeceğim: kıyametin saatini bi tek yüce rabbimiz biliyor yani bu demek oluyor ki 2012 kıyamet tarihi değil

Üst Alt