Maxthon Tarayıcı - Hızlı ve Güvenli Web Tarayıcısı v5.2.3.3241

Sponsorlu Bağlantılar

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Maxthon Tarayıcı - Hızlı ve Güvenli Web Tarayıcısı v5.2.3.3241
Aylık faturanızda mobil veriden ve paradan tasarruf etmek ister misiniz? Maxthon5 Bulut Tarayıcı'yı Deneyin! Gerekli her türlü şeyi kaydedebilir ve istediğiniz zaman bunları tarayıcınızda çevrimdışı okuyabilirsiniz. Akıllı resim görüntüleme aynı zamanda mobil veri tüketimini etkili bir şekilde kontrol etmenize yardımcı olabilir. Bu tarayıcı sadece mobil cihazlar için yapıldı. Android 4.2+ ve üzeri gerektirir.

Peş Peşe 3 Yıl About.com sitesinde "Best Browser" birincilik ödülü alan, 5. nesil web tarayıcı olarak Maxthon USA Inc. tarafından geliştirildi, MX5 Bulut Tarayıcı, hergün web'de çok fazla zaman harcayan kişiler için yaratıldı, özellikle Touch ID, 3D Touch… gibi iDevice özellikleri nedeniyle iOS kullanıcıları için.
Verimliliği iyileştirmek ve verilerden tasarruf etmek için artık bu hızlı ve hafif tarayıcıya geçmenin tam zamanı!

Özellikleri;
Yerleşik not alma aracı:
Web'de gezinirken kolayca not alabilirsiniz. Tek dokunuşla web'de gördüğünüz herhangi bir içeriği toplayın ve kaydedin. Topladıklarınızı okuyun, düzenleyin ve yerleştirin, çevrimdışı olsanız bile.

Yerleşik parola yöneticisi: Beğendiğiniz şekilde parolalar üretir, bunları güvenle kaydeder ve bir dahaki sefer siteyi ziyaret ettiğinizde otomatik olarak doldurur. Çoklu şifreleme teknolojileri kullanır, parolalarınız hiçbir zaman güvende olmayacaktır.

Yerleşik e-posta yöneticisi: Web siteleri ve hizmetleri için kaydolurken gerçek eposta adresinizi vermenize gerek yok. Gereksiz mesaj, reklam, ve istenmeyen mesajlara ebediyen engel olmak için sınırsız gölge eposta adresleri oluşturun.

Yerleşik reklam engelleyici: Güçlü reklam engelleyici aslında Maxthon5 içine yerleşiktir. Açılır pencerelerin ve reklamların çoğunu YouTube video reklamları dahil engeller, size temiz bir mobil web sunar ve veri tasarrufuna yardımcı olur.

Çoklu dil desteği: Uygulamamız şu anda 25 dilden fazlasını destekler: en, zh, fr, bg, de, id, it, ko, no, tr…ve daha fazlası yakında.

Gece kipi: Gece baykuşu musunuz? Hassas gözlerin zamanı demenin vakti geldi. Artık karanlıkta MX5 ile daha rahat bir şekilde okuyun.

Gizli kipi: Maxthon5'te gizli kipini açın ve bir iz bırakmadan mobil web ile gezinin.

Cihazlar arasında eşitleyin: Diğer cihazlardan erişim sekmeleri, yer imleri ve geçmiş, Diğer cihazlarınızda bıraktığınız yerden alın ve çevrimdışı okuyun.

Özelleştirilebilir hızlı erişim: Tek dokunuşla giderek bunları ziyaret etmek için sık kullanılan web sitelerinizi, uygulamalarınızı hatta arama sonuçlarını hızlı erişime ekleyin.

Akıllı resim görüntüleme: Mobil veri kullanımını kontrol etmenize yardım eder ve sizin için paradan tasarruf eder.

Kolay çoklu sekme yönetimleri: İstediğiniz kadar çok sekme açabilir, ve sadece tek dokunuşla değiştirebilir veya kapatabilirsiniz.

Milyonlarca insan videoları izlemek, arkadaşlarıyla iletişime geçmek, web'de aramak, ve platformlar arasında verileri eşitlemek için MX5 ve Maxthon tarayıcıları kullanıyor. Umarız MX5 Bulut Tarayıcı, daha fazla veriden ve paradan tasarruf ederken gitgide insanların Internet'ten keyif almasına yardımcı olabilir.

MX5 Bulut Tarayıcı'yı indirin ve şu andan itibaren mobil veriden tasarruf edin.



 
  • Beğen
Tepkiler: bveo1990


kpck23

kpck23

Üye
Yıl olmuş 2020 en son güncellemeyi 2019 ocakta aldı bu sürüm çok severdi im ama artık çok yavaş
 
bveo1990

bveo1990

Üye
Teşekkür
 
  • Beğen
Tepkiler: Cadillac34

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Yıl olmuş 2020 en son güncellemeyi 2019 ocakta aldı bu sürüm çok severdi im ama artık çok yavaş
Telefonun Galaxy Ace GT-S5830i ve güncelleme almıyorsa ben ne yapabilirim ki? Senin teleonunda ya donanımsal ya da yazılımsal sorun var.
 
kpck23

kpck23

Üye
Biraz yanlış anladınız uygulama güncelleme almıyor son güncelleme tarihi 2019 ocak ayı telefonumla alakalı birşey değil uygulama sahipleri güncellemeyi bıraktı
 
  • Beğen
Tepkiler: Cadillac34

Benzer Konular



Üst Alt