xkadir61 Üye iremm' Alıntı: "bnm adım da var pankartlarda" senin için yaptım yaa kıymetimi bil Genişletmek için tıkla ... zahmet olmuş ya. benim için değermiydi
iremm' Alıntı: "bnm adım da var pankartlarda" senin için yaptım yaa kıymetimi bil Genişletmek için tıkla ... zahmet olmuş ya. benim için değermiydi
iremm Üye Konu Sahibi DiaBLoS' Alıntı: Teşekkürler. Hoş olmuş..İçerisinde bende varım DiaBLoS Falan yazıyor orda nedemek oluyor çözemedim aydınlatabilir misin? Yapımcı olarak İremm. Genişletmek için tıkla ... o an maxide anasayfada bulunan şeylerin bazıları pankartlarda görünüyo yani özel olarak yapılan bişi deil... xkadir61' Alıntı: zahmet olmuş ya. benim için değermiydi Genişletmek için tıkla ... aaaa değer miydi ne kelime
DiaBLoS' Alıntı: Teşekkürler. Hoş olmuş..İçerisinde bende varım DiaBLoS Falan yazıyor orda nedemek oluyor çözemedim aydınlatabilir misin? Yapımcı olarak İremm. Genişletmek için tıkla ... o an maxide anasayfada bulunan şeylerin bazıları pankartlarda görünüyo yani özel olarak yapılan bişi deil... xkadir61' Alıntı: zahmet olmuş ya. benim için değermiydi Genişletmek için tıkla ... aaaa değer miydi ne kelime
iremm Üye Konu Sahibi DiaBLoS' Alıntı: Yinede teşekkür ederim.SaygıLar Genişletmek için tıkla ... ben tşkür ederim... bu arada diablos avatarın
DiaBLoS' Alıntı: Yinede teşekkür ederim.SaygıLar Genişletmek için tıkla ... ben tşkür ederim... bu arada diablos avatarın
xkadir61 Üye DiaBLoS' Alıntı: Ara ara böyle değişecektir Tşkr ederim beğendiğiniz için Genişletmek için tıkla ... yazıların, seninle alakası olmadığına göre, sorun yok demektir
DiaBLoS' Alıntı: Ara ara böyle değişecektir Tşkr ederim beğendiğiniz için Genişletmek için tıkla ... yazıların, seninle alakası olmadığına göre, sorun yok demektir
iremm Üye Konu Sahibi DiaBLoS' Alıntı: Çok teşekkür ederim Sana da gönderebilirim Genişletmek için tıkla ... yok ben almiyım 1 kişide olması güzel çok kişide olursa zevki kalmaz
DiaBLoS' Alıntı: Çok teşekkür ederim Sana da gönderebilirim Genişletmek için tıkla ... yok ben almiyım 1 kişide olması güzel çok kişide olursa zevki kalmaz
dumanxtr Üye vallaha irem sen beni güldürdün alahda seni güldürsün isyan yanıtlarda çıkmış haberiniz yok ......
iremm Üye Konu Sahibi dumanxtr' Alıntı: vallaha irem sen beni güldürdün alahda seni güldürsün isyan yanıtlarda çıkmış haberiniz yok ...... Genişletmek için tıkla ...
dumanxtr' Alıntı: vallaha irem sen beni güldürdün alahda seni güldürsün isyan yanıtlarda çıkmış haberiniz yok ...... Genişletmek için tıkla ...
dumanxtr Üye iremm' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... herkes kargaşa içinde şüyle bir cevaplara bakın ca insan ister istemes gülüyor ayrı ca ellerine sağlık güzel çok güzel koptum yaaa
iremm' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... herkes kargaşa içinde şüyle bir cevaplara bakın ca insan ister istemes gülüyor ayrı ca ellerine sağlık güzel çok güzel koptum yaaa