maxistar yarışmasına...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
maxistar yarışmasına...
adaylığımızı koymuş bulunuyoruz. Sadece haberiniz olsun diye açtım konuyu:ehe
yoksa bizde zorlama yoktur. Veren verir vermeyen vermez. Biz ne; "niye vermedin" ne de; "kesinlikle bana verin" diyecek insanlar değiliz :D benim sizden tek isteğim; sadece gönlünüzden geçenlere verin. Onunla bununla pm den anlaşıp hile yapmayalım lütfen :nono: bu durum hem aile olgumuza hemide arkadaşlığımıza ters düşer. O yüzdendir ki hile yapmadan oyunuzu bana vermenizi istirham ediyoruz.:D şimdi neden bana vereceksiniz? Neden sizden oy istiyoruz? Bu sorulara açıklık getirelim. çünkü; O RüTBE bana daha çok yakışır. Hem o kırmızı hemde yazı rengim kırmızı. Birlikte anlaşıp giderler. Foruma bir renklilik katacağımı düşünüyoruz. Eğer sizde öyle düşünüyorsanız; sizden en yakın ilkokula gidip oy kullanmanızı ya da tırnağınızı mürekkeple boyamamızı istemiyor aksine sadece oy sandığı adlı üyeye benim nickimin karşısına bir 10 yazmanızı istiyoruz. Bu işlem saatlerinizi almaz. Sadece bir kaç saniyenizi alır. Bunun da sizin için bir problem arz edeceğini sanmıyorum. Velhasıl şöyle bir etrafınıza bakın. Kim nasıl oy istiyor? Yalvarıyor mu? Yoksa zorluyor mu? Bu insanlara vermek yerine benim gibi kötü niyet taşımayan saf mı? Saf, iyi niyetli mi? iyi niyetli birisine oy vermenin size daha çok yakışacağını düşünüyoruz.:tebessüm: sizi sağduyulu olmaya çağırıyor ve hak edenlere(yani ben:D) oyunuzu vermenizi rica ediyoruz. Hepinizi selamlıyor ve oylarınızı bekliyoruz.
Miting mode: off
siz sormadan ben söyliyeyim:D
biz diye adlandırdığımız kişiler: ben, keyfim ve kahyası :ehe

CABBAR

CABBAR

Üye
şimdi ben buraya neden çıktım? niçin çıktım?
nasıl çıktım?
bunu izaha gerek yok.
gördünüz, yürüdüm çıktım.
ama çıkmamış da olabilirim.
çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır.
görünen köy uzakta değildir.
buraya çıktık da sonradan çıkmadık mı dedik?
bunlar bir takım uydurma laflardır.
sahi yav, ben buraya neden çıktım?
kim çıkardı ulan beni buraya? -biz çıkardıık.
okul, yol, tapu..
-yuuuuh.
bırakın onu beni dinleyin ve de şunu unutmayın
atasözüdür.
oylarınız damlaya damlaya dağdan kestim kereste.

- - - Eklendi - - -

Son cümleye dikkaaaat :)

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ben buraya neden çıktım? niçin çıktım?
nasıl çıktım?
bunu izaha gerek yok.
gördünüz, yürüdüm çıktım.
ama çıkmamış da olabilirim.
çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır.
görünen köy uzakta değildir.
buraya çıktık da sonradan çıkmadık mı dedik?
bunlar bir takım uydurma laflardır.
sahi yav, ben buraya neden çıktım?
kim çıkardı ulan beni buraya? -biz çıkardıık.
okul, yol, tapu..
-yuuuuh.
bırakın onu beni dinleyin ve de şunu unutmayın
atasözüdür.
oylarınız damlaya damlaya dağdan kestim kereste.

- - - Eklendi - - -

Son cümleye dikkaaaat :)

bakın seçmenler. şekil a-1 de göründüğü üzere bu arkadaşımız gibi ölmüş bir lnsan üzerinden prim yapmaya çalışanlara mı oy vereceksiniz yoksa benim gibi dürüst insana mı? Seçim sizin :D

CABBAR

CABBAR

Üye
Öhö Öhö ölmüş diyemezsin Kemal SUNAL'a :nono: o filmleriyle, neşeli kişiliği ile yaşıyor hala

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
Öhö Öhö ölmüş diyemezsin Kemal SUNAL'a :nono: o filmleriyle, neşeli kişiliği ile yaşıyor hala

görüyorsunuz işte. Bu durum halk arasında; " sı*tığını sıvamak" olarak adlandırılır :ehe

Corrupt

Corrupt

Üye

görüyorsunuz işte. Bu durum halk arasında; " sı*tığını sıvamak" olarak adlandırılır :ehe

Kaç kere dedim o yıldız sembolünü kötü emellerinize alet etmeyin! Ciddi banlarlar kma

- - - Eklendi - - -

Hepinize diss atarım hepimiz ban yeriz bence tartışmayı kesin

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
ne tartışması be! Biz burda eğleniyoruz :birak:

Corrupt

Corrupt

Üye
:sahan2:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynen kardeşim bende katıldım ama oy istemiyorum zaten 1. Olamayacağım bu yarışmayı ancak çevresi olan birisi alır bunlar da belli zaten

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi

kaç kere söyliyeceğim bunu değil diğerini kullanın diye. Belki sen duymamış olabilirsin ama sana da söyliyeyim. Bu smiley da sahan küfür ediyor. Ağzından da okunuyor zaten. bu smileyı kullanmak karşındakine hakaret ediyorsun anlamına geliyor.
önemli değil bi daha olmasın.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

kaç kere söyliyeceğim bunu değil diğerini kullanın diye. Belki sen duymamış olabilirsin ama sana da söyliyeyim. Bu smiley da sahan küfür ediyor. Ağzından da okunuyor zaten. bu smileyı kullanmak karşındakine hakaret ediyorsun anlamına geliyor.
önemli değil bi daha olmasın.

Genelleme yapma. O kişinin karşısındakine ne niyetle kullandığına ve karşısındakiyle olan samimiyetine bağlıdır birazda. Tüm samimi dostlarıma kullanırım genelde ama asla hakaret anlamında değildir. Tamamen esprisinedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...