Maxisözlük !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Maxisözlük !!!
Arkadaşlar bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama teklifim şu. Ekşisözlük benzeri bir sözlük oluştursak. Bakıyorum birçok üniversitenin de böyle sözlüğü var. Biz de yapsak çok hoş olur. Adı da hazır zaten maxisozluk.com:sn:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
güzel olur :) Eksi sozluk gibi bisi yapalım herkez bisiler yazsın kelıme hakında :)

Sloganı da hazır
MaxiSözlük Kutsal Bilgi Kaynagı (Alıntı) :D Forum oldugu icin :D

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Sloganın çok orjinal hellboy :ehe

Bence "maxisozluk son sürat bilgi portalı" olmalı.

Altun.

Altun.

Üye
bak destkelerim bu projeyi. belirli kapasiteye sahip uyeler bilgi girişi uapabilsin

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Eee bu başlık sadece böyle mi kalacak? Yöneticilerden iyi kötü bir yorum yok mu?

Salihyet

Salihyet

Üye
MaxiSözlük yerine = KUTSALSÖZLÜK olabilr mi ? yada MaxiBilgi falAN ?

keremerson

keremerson

Üye
İyi organize edilirse hoş bir şey çıkar ortaya..
Adminlerimiz isterse halledilir. ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
:oke:

Ozan

Ozan

Admin
maxisozluk.com ' u maalesef 15 Mayıs ' ta muhtemelen aramızdaki arkadaslardan biri aldı yada dışarıdan misafir gördü projeyi ve uyanık çıktı :)

İsim seçilir yapılabilir, projeyi desteklerim çünkü bir zararı yok degisik bir aktivite, kötü yanı ise forumdaki aktifliğin git gide o yönlere kayması ..

omayra

Üye
Güzel olur ama başlı başına kocaman bir iş bu. Zor ama başarılı olunursa süper olur :)

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Tamam madem zor bir iş burada bir ekip kurulsuın sadece o işle ilgilenecek. Bir de eğer forumdaki ilginin oraya kaymasından korkuyorsanız, bence gereksiz yere tedirgin oluyorsunuz. Orada böyle zevkli bir ortam oluşmaz. Ayrıca herkese de yazma yetkisi verilmezse üyelerin orada daha çok vakit geçirmesi engellenmiş olur.Ben 6 Haziran'dan sonra boşum. Yöneticiler izin verirlerse böyle bir projeyle uğraşabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt