sanalben Üye güzel bilgiler bunlar. Ama bunlar hep kağıt üzerinde bilgiler 4s kullanan bilir oyun keyfini
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi sanalben' Alıntı: güzel bilgiler bunlar. Ama bunlar hep kağıt üzerinde bilgiler 4s kullanan bilir oyun keyfini Genişletmek için tıkla ... Zaten 4s'nin gpusu çok güçlü...
sanalben' Alıntı: güzel bilgiler bunlar. Ama bunlar hep kağıt üzerinde bilgiler 4s kullanan bilir oyun keyfini Genişletmek için tıkla ... Zaten 4s'nin gpusu çok güçlü...
pRime. Üye sanalben' Alıntı: ipod 5 de öyle tabi ama hangisi daha iyi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... ikisi de aynı donanımı kullanıyor. aynı performans aynı oyun.
sanalben' Alıntı: ipod 5 de öyle tabi ama hangisi daha iyi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... ikisi de aynı donanımı kullanıyor. aynı performans aynı oyun.
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi evet art arda ekleyince boşluk renk hiçbirine dikkat edemedim.teşekkürler.
Ulubeyli64 Üye Nexus 4 deki adreon oyun performansı nasıl.Tegra 3 ve mali 400mp ve power cpularından ii midir kötü mü
Nexus 4 deki adreon oyun performansı nasıl.Tegra 3 ve mali 400mp ve power cpularından ii midir kötü mü
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi Ulubeyli64' Alıntı: Nexus 4 deki adreon oyun performansı nasıl.Tegra 3 ve mali 400mp ve power cpularından ii midir kötü mü Genişletmek için tıkla ... Mali400mpyi ve GeForce'u geride bırakıyor.Şuan en iyilerden.
Ulubeyli64' Alıntı: Nexus 4 deki adreon oyun performansı nasıl.Tegra 3 ve mali 400mp ve power cpularından ii midir kötü mü Genişletmek için tıkla ... Mali400mpyi ve GeForce'u geride bırakıyor.Şuan en iyilerden.
Ulubeyli64 Üye Kardeş Galaxy nexus + da kullanılacak demişsin cpulardan birini Galaxy Nexus + çıkacak mı - - - Eklendi - - - Galaxy Nexus 2 demi çıkcak
Kardeş Galaxy nexus + da kullanılacak demişsin cpulardan birini Galaxy Nexus + çıkacak mı - - - Eklendi - - - Galaxy Nexus 2 demi çıkcak
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi Ulubeyli64' Alıntı: Kardeş Galaxy nexus + da kullanılacak demişsin cpulardan birini Galaxy Nexus + çıkacak mı - - - Eklendi - - - Galaxy Nexus 2 demi çıkcak Genişletmek için tıkla ... Sadece duyumdu.Nokia Lumia S ve birçok model gibi söylenti olarak kaldı.
Ulubeyli64' Alıntı: Kardeş Galaxy nexus + da kullanılacak demişsin cpulardan birini Galaxy Nexus + çıkacak mı - - - Eklendi - - - Galaxy Nexus 2 demi çıkcak Genişletmek için tıkla ... Sadece duyumdu.Nokia Lumia S ve birçok model gibi söylenti olarak kaldı.
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi bunlar cpu değil gpu o şekilde sıralayacak kadar bilmiyorum ama adreno 320 ilk 10da derim.
Seglopsi Üye Ulubeyli64' Alıntı: Kardrş son sorum ise bu adreon 320gpusunun acamayacağı oyunlar var mı Genişletmek için tıkla ... yok kardesim suan acamayacagi oyun felan. zaten bence en iyi android gpu'su adreno320.
Ulubeyli64' Alıntı: Kardrş son sorum ise bu adreon 320gpusunun acamayacağı oyunlar var mı Genişletmek için tıkla ... yok kardesim suan acamayacagi oyun felan. zaten bence en iyi android gpu'su adreno320.
wwwhmz Üye Kardeş sen gpu'su mali400 dediğin için xperia u almayı düşünüyordum fakat başka bi yerde araştırma yaparken gpu'nun DB8500 olduğunu öğrendim acaba ikiside aynı şey mi? Aynı değilse hangisi daha iyi?
Kardeş sen gpu'su mali400 dediğin için xperia u almayı düşünüyordum fakat başka bi yerde araştırma yaparken gpu'nun DB8500 olduğunu öğrendim acaba ikiside aynı şey mi? Aynı değilse hangisi daha iyi?