Doğruyu söylemek gerekirse eyw, saol, tşk vb. mesajlar canımı sıkıyordu. Zaman zaman şikayet etme yolunu seçtim. Bu sistemin doğru işleyememesinin sebebi sistemin mesaj sayısına dayanmasıydı. Biraz siyasete girecem ama söylemek zorundayım esas olan çoğunluk miktarından çok o çoğunluğun niteliği olmalı. (Hitler'in %40la iktidara gelmesi gibi) Yanisi şu mesajlar mesaj sayısını artırmak amaçlı mı atılıyor yoksa gerçekten yardımlaşmayı, paylaşmayı mı sağlamak için mi atılıyor. Ben genelde mesaj sayısını artırmaktan çok, arkadaşlara nasıll yardım edebilirim diye çallıştım ve tabiki 1000 maxipuan alamadım... ,
Peki yeni sistem getirilecek demiş yönetici arkadaş bu nasıl bir sistem olacak? Benim aklıma gelen şöyle bir fikir geldi. Süper Moderatör, Site Yöneticisi ve moderatör arkadaşlar mesajlara 0'dan 5'e kadar puan versinler. Böylece gereksiz atılan mesajlar ya silinerek ya da 0 puan verilerek cezalandırılmış olurlar... Ve de gerçekten yardım edenler mesela 1 sayfa inceleme yazısı yazan arkadaşlar (copy paste yapanlar cezalandırılsın tabi) ise mükafatlandırılsın... Daha adil bir sistem nasıl olur bunun üstüne düşünmeliyiz...