Ozan
Admin
-
Konu Sahibi
-
Sitede boş ve gereksiz mesajları görmek için mi her ay binlerce kontör veriyoruz yada verelim ? Mantıklı olmadığından olabilir mi acaba ?olacak tabi söz verildiği gibi millete kontörleri verlicekti ama kolayına kaçtılar işin.
Bence siz kendiniz yağsınız .yaa herkeste bi yağcılık görüyorum ne bu yağcılığın amacı
eeeee bizm maxipuanlar ne oldu
Kontör Hediyesini Alan Üyeler ve Yorumlarıolacak tabi söz verildiği gibi millete kontörleri verlicekti ama kolayına kaçtılar işin.
evet haklısınız çöplük olma ihtimali doğoruyordu sistemBir ilki gerçekleştirdik simdi 2-3 amatör site de bunu uygulamaya çalışıyor isteyen oralarda da zaman geçirebilir
Biz gece gün emek verdiğimiz sitenin, 1 yıl sonra çöplük olmasını istemiyoruz saçma sapan mesaj ve konularla
Online Kapasitesi Gün geçtikçe Yükseliyor...evet haklısınız çöplük olma ihtimali doğoruyordu sistem
bence sadece cep telefonları forumu olduğu için istediğiniz online kişi kapasitesine ulaşamıyorsunuz
Hic bisi diilde ...
Ben banlandım yeni nickle kaydoldum eski nickimde olana maxi punlarımı bu nickime aktarabilirmisiniz die baslıklar olmucak artık...
DiaBLoS™;926039' Alıntı:Kardeş maxipuanlar artık yokşu an tam konusundasın farkındamısın
anlayışına hayran kaldım yaw.DiaBLoS™;926039' Alıntı:Kardeş maxipuanlar artık yokşu an tam konusundasın farkındamısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?