[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

belle refresh için uyumlu olsun kardeşiw .

- - - Eklendi - - -

kardeşm çok uğraştım olmadı sildim tekrar yaptım falan format attım olumsuz böyle iyi joyhlog mod uyguladm mif falan ekliyorum beğenmezsem orjınaline dönüyorum maximod yeni sürümü inş güzel olur

kardeş boton için teşekür 1

arslanla

Üye
yeni güncellemedeki değişiklikler ne?

By-HaCk

Üye

kullandığım cfw haqanguvenin yaptığı evols cfwsi

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/evolsa-26-06-2013-a-672169.html

dediğinizi yaptım sorun çözüldü teşekkürler.

levent tum maximodun modlarını atarmısın lınk olarak...

[h=2]maximod v 5 i yukledım fakat ıcındekı ıslem kaydı 365 modunu yukledım ıslem kaydı suresı 365 olarak gorunuyor ordan cıkınca yıne ıslem kaydı yok tusuna gelıyor artı ıslem kaydı yapıldıgı zaman en once kaydedılen kayıt ordan sılınıyor buna nasıl bır care bulabılırız bırde rompachter yamasına call log for 12 months dıye yama yukledım fakat rampocterde bunu aktıf etmeye calıstım olmadı otomotık baslatmaya gırmıyor uyarı ısaretı gelıyor uzerıne buna bır care bulup yardımcı olsan sevınırım[/h]

arslanla

Üye
evet maxicep sustu güncellemeyi bekliyor bu pro yüzünden uygulama çevirmiyorsun değse bari...

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
umarim deger :-)

arslanla

Üye
öncelik refresh te mi yoksa fp1 fp2 ye aynı anda mı çıkacak ve en geç ne zamana çıkar?

- - - Eklendi - - -

eskisi kadar ilgi var mı?

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fp1 sisteme sahip olduğum için fp1 doğal olarak önce hemen arkasından refrehs fp2 yi salla gitsin ilgi yok zaten imkanım olsa ilk refresh yaparım

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
isteklere açığım özellikle arayüz olarak ve özellik olarak

bir kaç görüntü ekledim

Ekli dosyalar

arslanla

Üye
görüntüler güzelmiş aynen böyle devam et abi harika olmuşa benziyor...