[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Himm tekrar soruyorum yama açık olduğundan emin misin

Tepkiler: asigsasi
mif yüklerlen yüklenemedi sisteminizde aynı paket mevcut üzerine yazılamiyor diyor Nden böyle oluyor Bu sorun Nasıl çözülür yardımcı olurmusunuz lütfen

Tepkiler: Mad EagLe

asigsasi

Üye
acaba refsesh için olan maximod ta AknIcon.dll üzerine yazma sorunu mu var

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
akşama bakarim

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

bundan bahsediyorum

normal mif modunun dll sini c sys bin içine elle atın atmadan önce içindekine farklı isim ver öyle at xplore ile sonra tel kapat aç sonra maxi mod ile tekrar mif dene 200 kişi indirdi son sürümü biri bile bundan bahsetmedi

asigsasi

Üye
efekt seçebiliyormusun maximod la

mustipa

Üye
Ben tema effectslerini kullanırken ev ekranındaki rehber widgetinden bir kişiye tıklıyorum aşağıdaki
resimdeki gösterdiyim yere
[/URL]
sonra bu ekran geliyor
[/URL]
burdanda çıkış tuşuna basınca ekran kararıyor sadece yeşil arama tuşuna basınca düzeliyor ekran sizdede böyle bir sorun varmı bu sorunun çözümü varmı

asigsasi

Üye
istersen pyton değiştirip yeniden dene 2.9 çıktı galiba herşeyi sıfırlayıp

shenol85

Üye
603 Fp2 telefonumda denedim sonuç başarılı arkadaşlar emeği geçenn herkese teşekkürler. Mif dosyalarını Pcde görüp düzenleyebileceğimiz bi program varmıdır ?

hocam soyle bir sorun var. klavye ve alfasayisal tuslar acilmiyor maximod e depoya kurulmus ondan olabilirmi

hyr hocam kurmadim telefon temiZ flashli ve sadece hackliydi. birde maximoddan yukleme yaparken zaten kuru
lu hatasi aliyorum

yukardaki sorunu soft formatla cozdum simdi istedigimi yukleyebiluyorum.simdide radyo int radyonin simgeleri kayboldu cfw yuklundegil genede z deki dosyalari kopyalayimmi hocam?