1-MaxiMOD kaldırın.
2-C resource içinde MaxiMOD klasörünü xplore ile silin.
3-C ve F resource içinde effects klasörünü xplore ile silin.
4-Xplore ile C: Sys bin içindeki aknskinsrv.dll dosyasını yeniden adlandırarak aknskinsrv2.dll olarak adlandırın.
5-Xplore ile C: Sys bin içindeki aknIcon.dll dosyasını yeniden adlandırarak aknIcon2.dll olarak adlandırın.
6- E MaxiMOD klasörünü silin.
7- Telelefonu kapatıp açın.
8-Açıldığında orjinal efektiniz ve pil ve anten simgeleri orjinale dönecektir. Dönmediyse hata yaptınız demektir.
9- Xplore ile aknskinsrv2.dll ve aknIcon2.dll dosyalarını C sys bin içinden silin.
10- Şimdi kurulum aşamasına geçebilirsiniz.
o operator yazısı için flash olmadan elden birşey gelmez belki mod vardır hile de olabilir bir tema yapıp arkaplan siyahsa yazısı siyah yapılıp görünmezlik yapılabilir denemek lazım tema yapan arkadaşlar yapabilir belki
kardeş flash atmayı bende biliyorum öyle demedim ben onu nasıl gömecez yani cfw dosyalarına bide bi mod buldum onun için galiba xplore ile atsam olurmu ki
kardeşim öncelikle çalışmaların için teşekkür ederim...bi sorunum var çözemedm bu konuda yardımcı olursan sevinirim..sorunum su: bu modu kurdum ancak efekt veya mod uygularken ''yüklenemedi! yamalarınızı kontrol edın'' yazıyor baktım bi çözüm bulamadm çözüm yolu nedir acaba...TEKRARDAN TEŞEKKÜRLER İYİ ÇALIŞMALAR...