[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

asigsasi

Üye
herkese hayırlı olsun ellerine sağlık dostum burada çok büyük bi emek var allah razı olsun

Tepkiler: noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ve dostum sana da

Test işi çok zor usanmadan bıkmadan defalarca yükleyip kaldırdın telefonun restart manyağı oldu kusura bakma

Tepkiler: asigsasi

Pringles

Üye
arkdaşlar öncellikle çok teşekkür ederim takır takır çalışıyor fakat 4x5 menü yaptım eski hale nasıl getireceğim menüyü yardımcı olurmusunuz

serecans

Üye
menuenderel dll dosyasını sil c sys bin içinde olbilir veya diğer sürücülerde

Pringles

Üye
Dosya silinmiyor nasıl geri çevirecem menü düzenini

- - - Eklendi - - -

sorun düzelmiştir arkadaşlar yardımı geçen arkadaşa teşekkür ederim

Modlar ve Orijinal Paketler altında Orijinal Paketlere girip Kurulum Paketi ni yükleyin.

kardeş burda yüklenemiyor yamalarınızı kontrol edin diyor ?

ender04

Üye
bende daha önce aynı sorun yaşadım flas attım sorun halloldu bence hiç oğraşma flash at düzelir

Tepkiler: noss_bar
flashla hiç uğraşamam valla kaldırıp deneyecem onuda anca yarına yapablrm

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurulum paketi kurulamıyorsa dll leri iptal edin konuda yazıyor yeniden adlandırıp teli kapatın açın ve açıldığında orjinal mifler ve efekt geldiyse kurulum paketni rahatlıkla yüklersiniz o an kullanılan bir dll üzerine yazım olmaz devre dışı bırakmak için yeniden adlandırıp tekrar açtığımızda sistem onu ismi değiştiği için bulamaz ve kendi dll lesini devre ye sokar yani z dekini bizde bu sefer rahatlıkla c ye kurulum paketi ile attırırız tekrar kapatıp açtığımız da bu sefer c deki attığımız devreye girer ve isteiğimiz yerdeki mifleri ve efektleri gösteririz oynattırırız mantık bu dur ezbere gerek yok

Tepkiler: asigsasi ve EmreSalman

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

kardeş ana ekrandaki sol üst köşedeki TURKCELL yazısını nasıl değiştiriyoduk bi bilgin var mı ?

ya yine aynı hatayı veriyor dll leri iptal nasıl edecem bide neyin ismini değiştirip yapıyım öyle ?