[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
c sys bin içindeki aknskinsrv.dll yi aknskinsrv2.dll diye adlandır aynı şekilde c sys bin içindeki aknIcon.dll yide aknIcon2.dll diye adlandır tel kapat aç maximod içindeki kurulum paketi sorunsuz kurulur. çünkü kurulum paketinde çakışan iki dosya bu dll lerdir. bu dll leri farklı adlandırırsan kurulum paketi kurulur adlandırdıktan sonra tel kapat açmayı unutma sonra kurulum paketin kur ok.

c resource effects içindeki manifest dosyasında ki yol c resource maximod effects tir. Önemli olan manifest dosyası c resource effects içindekidir. C resource maximod effects içindeki manifest dosyasının hiç bir geçerliliği yok her efektin içinde farklı farklı manifestler var onlara gelir gider.

efektlerin başlaması aknskinsrv.dll ile başlar bu dll içideki yol c resource effects manifest.mf tir. bu manifest dosyasındaki yol c resource maximod effects içindeki fxml dosyaları dır. fxmle lerle gelen manifest atık dosya geçerliliği yok.

Tepkiler: manolyam63

hizan

Üye

arkadaşım sen telefonuna temiz bir format at ve önce pyton 2.30 yükle. daha sonra maximod v4 yükle.

ve maximoddan kurulum paketini yükle telefonu açkapat . effect açıp kapatma proğramını yükle ve effectleri aç telefonu tekrar açıp kapat.

daha sonra sat işlemini yap, tekrar telefonu aç kapat işlem tamamdır.

- - - Eklendi - - -

arkadaşım sen telefonuna temiz bir format at ve önce pyton 2.30 yükle. daha sonra maximod v4 yükle.

ve maximoddan kurulum paketini yükle telefonu açkapat . effect açıp kapatma proğramını yükle ve effectleri aç telefonu tekrar açıp kapat. işlem tamam dır.

başka bir şey yapmana hiç gerek yok.

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
format falan uzun iş hüseyin abi c sys bin içindeki aknIcon.dll ile aknskinsrv.dll leri yeniden adlandırıp teli kapatıp açmak yeter kurulum paketi için

hizan

Üye
ben onu denemedim olabilir hangisi kolaylarına gelirse.

iyavuzoz

Üye
abi ben bunu yaparsam uygulamalar vs. gitmez değil mi ?

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır buda uygulama zaten 15 uygulaman varsa 16 olur yani azalmaz çoğalır

iyavuzoz

Üye
Teşekkürler abi eline sağlık

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yükledin mi var mı sıkıntısı ?

hizan

Üye
effect ler kasıyor ise tema dğiştirin kasma olmaz.

iyavuzoz

Üye
yükleniyor

- - - Eklendi - - -

abi tema efektini seçiyorum sonra yeniden başlatıyorum değişen bişey yok

- - - Eklendi - - -

abi kurulum paketini yüklememişim sorunumu çözdüm fakat bu pil rengini falan geri nasıl alabilirim ?

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
orjinal bölümünde orjinal mif ler var ister sadece avkon ister tümünü alabilirsin

Tepkiler: iyavuzoz

emreli01

Üye

resim veya videolar varsa gözükmüyor bilginize ...

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
farkettim foto yüklediğim site arasıra geçici olarak iptal olabiliyor biraz bekleyelim olmazsa tekrar resim yüklerim

doctorrr

Üye
modları uyguluyorum restart yapıyorum hiçbişey olmuyor aynen kalıyor

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
efekt mi mif mi mod mu

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
orjinal paketler içinde kurulum paketi var bir kereligine mahsus kurulması gerekiyor kurdun mu

doctorrr

Üye
hayır abi deniyim yaa bunlara yeni başlıyorumda kusruma bakma

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeni başlayabilirsin ama bunların hepsi ana konuda yazıyor 4 işlem var
1pyton kur
2maximod kur
3kurulum pkaeti kur
4en son efekt mif seç teli yeniden başlat bitti bu kadar

1. Rompacher'de open4all ve installserver yamalarının etkin olması gerekir.

2.[Python] Python v.2.30 Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA [noss_bar].sis uygulamasını kurun. Kurulu ise bu aşamayı atlayıp sonraki aşamaya geçin. Python kurulumununda her hangi bir soru veya reklam ekranı gelmeyecek otomatik olarak E ye kurulacaktır. Sadece kurulumun bitmesini bekleyin. Bu uygulamayı bir kenara atın. İşiniz olmayacaktır. Silmeyin de MaxiMOD un çalışması için telefonunuzda kurulu olması şarttır.

3.[MaxiPDA] MaxiMOD v4.0.0 Symbian^3 FP1 Unsigned Türkçe - MaxiPDA [noss_bar].sis uygulamasını kurun. Her hangi bir soru veya reklam ekranı gelmeyecek otomatik olarak E ye kurulacaktır. Sadece kurulumun bitmesini bekleyin.

4. MaxiMOD uygulamasını açın. Modlar ve Orijinal Paketler altında Orijinal Paketlere girip Kurulum Paketi ni yükleyin. Bu Kurulum Paketi ilk ve son olmak üzere bir kere yüklenecek ve bir daha gerek duymayacaksınız. Biraz uzun sürebilir. Yüklendi uyarısı verene kadar bekleyin. Kurulum paketinde orjinal mifler ve dll'ler yer alıyor.

5. Şimdi istediğiniz gibi efekt ve mif değiştirebilir modlarınızı yüklettirebilirsiniz. Aynı anda hem mif hem efekt hem mod atayabilirsiniz sadece değişikliklerin uygulanması için telefonunuzu yeniden başlatmalısınız.

Tepkiler: doctorrr

doctorrr

Üye
konuyu okudumda bikaç yeri atlamışım abi sağol ilgin için