MaxiÖneri........

MaXiöNeRi Bölümü Açılmalı mI?

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaxiÖneri........
MaXiöNeRi
Konunu adındanda anlaşılacağı üzere bence sitenin herhangi bir bölümüne veya bu bölüme üst konu olacak şekilde bir bölüm açılmalı ve herkes Maxicep için kafasındaki önerilerini burada ifade etmeli.
Özellikle forumda online olarak fazla duran üyelerimizin Maxi için yararlı olabilecek yorumlarda bulunabileceklerini düşünüyorum...
En azından benimde siteye önereceğim coğu zaman cok farklı seyler oluyor ama böyle bir bölüm olmadığından sadece site hakkında bölümüne konu açıp arada kaybolmasını istemiyorum...
Bakın buda bir öneri ve herkesin bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum...

Su an site için önerim olan 3-4 sey var:

1)Teşekkür Butonu hakkında....
Bazı özel üyelerin bir teşekkürünün daha fazla teşekkür sayısı içermesi gibi...
Mesela Admin Teşekkürü:4 Teşekkür yerine
Co-Admin Teşekkürü:3 Teşekkür yerine
Mod Teşekkürü ve Ayın Üyesi Teşekkürü:2 Teşekkür yerine geçebilir....

2)Dosya Ekleyen Üye Rütbesi:
Forumda Mod olacak kadar Online kalamayan ama cok güzel paylaşım yapan üyeler var.Onlara böyle bir yetki verilip diğer üyelere göre biraz daha özel olması sağlanabilir...Dosya ekledikleri bölümdede bazı yetkileri olabilir Konu Silme-Konu Düzenleme vb....

3)Forumda eksik olduğunu düşündüğüm bölümler var....
En azından bir Rüya Tabirleri bölümü benzeri bir bölüm olabilir.Herkes gördüğü rüyaları yazar yorumlar olur Matrak bir ortam olur....

4)Ayın Üyesi Hakkında:
Secilme Tarzı;
Her ayın sonuna 1 hafta kala konu açılır ve kendilerini ayın üyesi olabilecek durumda gören kişiler bu konuya ismini yazdırır ve yine yönetim değerlendirme yaparak Ayın üyesini secer(O kişi illada o listede olan bir kişi olmak zorundada olmaz)Ama hiç değilse bazı bölümlerde müthiş aktif olup gözden kaçan üyelerinde kendini ifade etmesi sağlanır...(Ben şahsen S60 tema,S60 Uygulama bölümünde müthiş paylaşım yapan üyelere rastlıyorum...)
Ödül;
Ayın üyesine cüzi miktarda(25-50) kontor verilmesi veya başka türlü ödüllendirilmesi bu rütbe için bazı kişilerin daha fazla emek göstermesini sağlayabilir...

5)Avatar Altı Yazıları Hakkında:
Bazı üyelerin böyle bir hakkı var ve ordaki yazıyı kendileri istedikleri zaman değiştiremiyor bunun için yetkili birisinden yardım istemesi gerekiyor bunuda üyenin kendisinin değiştirebilir şekilde ayarlanması daha güzel olur...

6)Bazı Bölümlere Çok Fazla Konu Açılıyor:
Dikkatimi çeken bazı bölümlere haddinden fazla konu açılıyor daha birine yorum yapmadan yeni konular oluşuyor yani arkadaşların bu konuda biraz daha sakin olmalarını öneriyorum cok iyi hatırlıyorum 1 ay önce bir gün Spor bölümüne aynı gün 25 konu(Sadece Gs) açılmıştı.Yani yorum yapası gelmiyor insanın...

6)Birde Maxicepte MaXiöNeRi bölümünün açılmasında fayda var.....

Sevgilerimle Salih Baba™

Tepkiler: NeedLeFLuff, SOLIDMEMO96, redragonn ve 1 kişi daha

Catty

Emekli Yönetici
Salih Baba™;1400805' Alıntı:
6)Birde Maxicepte MaXiöNeRi bölümünün açılmasında fayda var.....

Sevgilerimle Salih Baba™

Zaten Konu Açarken Ne Hakkında Konuyu Açacağını Seçebiliyorsun ,şu an senin yaptığın gibi

Emek harcayıp görüşlerini sunmuşsun bu yüzden teşekkür ediyorum arkadaşım
Güzel fikirler sanırım.Fakat biz ne kadar yorum yaparsak yapalım uygulama yönetime ait

Ozan

Admin
Konu da aslında çok başarılı ve güzel bir öneri konusu olmuş.
Her üyemizden bu tip öneriler görmek, çok çok şahane olurdu . Ve yapmak için elimizden geleni yapardık sanırım

Öneriler tek tek dikkate alınacak emin olabilirsin.

MaxiÖneri konusuna gelirsek, çok fazla öneri baslıgı açılmadıgından bence Site Hakkında Bölümüne "Öneri" etiketi seçilerek açılan konu zaten yönetimin dikkatini rahatlıkla çekmektedir ve sonuclandırmak aylar almamaktadır. Konu arka sayfalara da kaysa zaten öneriler bizde en kısa zamanda neticelenir ve gerçekleşir. Önceki konulara bakarsanız üyeler hangi bölümü istediyse açmıştık uygun ise örneğin ..

Teşekkür sistemi;
Alt yapısı şu an istediginiz duruma izin vermiyor ancak herkesin esitligini de bozar gibi bu durum. Yani herkesin teşekkürü bir dir, teşekkür edenin admin veya üye olması ayrımının pek saglıklı olacagini sanmıyorum ama opsiyonumuz olsaydı, yönetimde tartısırdık zira sadece benim görüşüm önemli degil

Dosya Ekleyen;
Bu konu hakkında bir calismamız vardı zaten.
Yakın zamanda "Deneme Yöneticileri" alacağımızı duyuracağız.
Sistem bu kıvamda isleyecek ve dosya ekleyen üyelere farklı birşey düşünme fikri de güzel.
Ona ayrıyetten zaman ayıracağım.

Ayın Üyesi konusuda;
Yine yönetimde şu ara konustugumuz birkaç durum var bu konuda. Zira ayın üyesini seçmek git gide zorlaşıyor ve biz ayın üyeliğini birkaç olgu da vermeyi düşünüyoruz. En çok yardım yapan, En çok paylaşım yapan, En Aktif üye .. çeşitlerinde . O zaman bu durum çok daha güzel olacak.
Ayın üyesi olmaya adayım yazısı yazılabilecek biryer olsa, çok karışacağını düşünüyorum ve oraya yazıp da seçilemeyen üyeler için dezavantajımız olacaktır psikolojik olarak.

Avatar Altı yazı sisteminde bir düzenleme yapabiliriz mesaj sayısı sınırı gibi zaten ve üyeler kendilerinin yazabileceği bir duruma geleceğini, sistem ilk kez devreye gireceği zaman söylemistim. Ancak bu sistemi olusturmaktan önceki önceliklerimiz gerçekleşiyor şu anda.

İyi Forumlar

abicim çok güzel bi konuya deyinmissin bu yüzden teşekkür ederim ancak ben daha öncelerden takıldığım bazı forum sitelerinde buna benzer isterk bölümleri vardı ve daha konu açmayı bilmeyenler bile sitede şu olsun bu olsun diyor halbuki hepsi var yani demek istediğim bu konuya rehabet olur ama olması imkansız teklifler gelir ben 4 5 yıldır php html ve asp site kurup satıyorum bu işlerden anladığım kadarıyla bu site için fazla bişi yapmaya gerek yok sade güzel içirik çok tam adına yakışır bi site MAXİCEP telefon ve teknoloji

Bence gerek yok ama "GEREK YOK" derken yanlış anlama öneri senin önerine saygı duyuyorum :d

Cynical

Üye
+1
Kopyala & Yapıştır olayına bir şekilde çözüm getirilmeli. Bir konu daha doğru dürüst okunup yorumlanmadan forumun tozlu raflarına gidiyor direk. Daha 2 gün önce açılmış bir konu "Konu Dışı"nda 3 sayfa geriye düşüyor. Tamam Google'dan trafik çekmek için yapılıyor olabilir ama en azından üyelerin tartışmaya sunmak istedikleri daha mühim konular için bir başlık açılırsa bu başlıklar rasgele Google bilgileri arasında zayi olup gitmez.
Bir de olur mu bilmem ama konulara cevap zaman sınırı konulabilir. 2004'de açılmış "6600 mı, T610 mu" gibisinden bir konuya üyeler 2009'da "O telefonlar eskidi oğlum, N95 al" gibi dumurluk cevaplar yazabiliyor.

Odysseus

Üye

1 numaralı öneriniz bir mankenimizin (ismi lazım değil) benim oyumla dağdaki çobanın oyu bir mi benimki daha değerli demesi gibi birşey olmuş. Bence çok yersiz bir uygulama olur.

4 - 5 ve 6 ncı önerileriniz mantıklı geldi bana destekliyorum. Teşekkürler.

Aslında bir numaralı önerimin nedeni suydu Admin ,Co admin, Mod ve Ayın Üyesi bu rütbelerde olduğuna göre bu kişiler forumculuktan cok iyi anlıyan kişilerdir ve onlar paylaşımın kalitelisini ve güzelini burada yeni üye olmuş bir üyeye göre daha iyi anlarlar amacım bu yöndeydi yani onların ettiği teşekkürün ayrı bir anlamlı olması.....

--------------- Ekleme ---------------

Bununla ilgili olarak mesela 2006 yılından önceki konular kilitlenebilir.....

Bora

Üye
Evet 2007 yılından önceki konular kitlensin pda bolumunde idi galiba hatırlayamadım 2005 tarihli bir konu vardı hala açık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...