minoo Üye _SiyabeNd_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Dolma yapıp pişiricez sizi Küçükken öyle derdi ya yenen grup Yendik, şişirdik Dolma yaptık, pişirdik
_SiyabeNd_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Dolma yapıp pişiricez sizi Küçükken öyle derdi ya yenen grup Yendik, şişirdik Dolma yaptık, pişirdik
By_GaBLiN Üye minoo' Alıntı: vayyy satış Gelin geliiiiin biz de Oğuz'la ortağız hadi bakalım Genişletmek için tıkla ... Ortaam Ben Hazırım Bu Sefer Hayal Kırıklığına Uğratmayacam Seni İnşallah ----------Eklendi @ 18:14:13 ---------- Yazıldı @ 18:13:47 ---------- minoo' Alıntı: Dolma yapıp pişiricez sizi Küçükken öyle derdi ya yenen grup Yendik, şişirdik Dolma yaptık, pişirdik Genişletmek için tıkla ... Onları Bu Smileye Dönüştürecez
minoo' Alıntı: vayyy satış Gelin geliiiiin biz de Oğuz'la ortağız hadi bakalım Genişletmek için tıkla ... Ortaam Ben Hazırım Bu Sefer Hayal Kırıklığına Uğratmayacam Seni İnşallah ----------Eklendi @ 18:14:13 ---------- Yazıldı @ 18:13:47 ---------- minoo' Alıntı: Dolma yapıp pişiricez sizi Küçükken öyle derdi ya yenen grup Yendik, şişirdik Dolma yaptık, pişirdik Genişletmek için tıkla ... Onları Bu Smileye Dönüştürecez
_SiyabeNd_ Üye minoo' Alıntı: Dolma yapıp pişiricez sizi Küçükken öyle derdi ya yenen grup Yendik, şişirdik Dolma yaptık, pişirdik Genişletmek için tıkla ... İyi olan kazansın
minoo' Alıntı: Dolma yapıp pişiricez sizi Küçükken öyle derdi ya yenen grup Yendik, şişirdik Dolma yaptık, pişirdik Genişletmek için tıkla ... İyi olan kazansın
minoo Üye By_GaBLiN' Alıntı: Ortaam Ben Hazırım Bu Sefer Hayal Kırıklığına Uğratmayacam Seni İnşallah ----------Eklendi @ 18:14:13 ---------- Yazıldı @ 18:13:47 ---------- Onları Bu Smileye Dönüştürecez Genişletmek için tıkla ... İnşallah. Geçen seferki gibi olmasın da.. Kih kihh ifade süperdi Akşam 10'da oynuyoruz, olur mu?
By_GaBLiN' Alıntı: Ortaam Ben Hazırım Bu Sefer Hayal Kırıklığına Uğratmayacam Seni İnşallah ----------Eklendi @ 18:14:13 ---------- Yazıldı @ 18:13:47 ---------- Onları Bu Smileye Dönüştürecez Genişletmek için tıkla ... İnşallah. Geçen seferki gibi olmasın da.. Kih kihh ifade süperdi Akşam 10'da oynuyoruz, olur mu?
By_GaBLiN Üye minoo' Alıntı: İnşallah. Geçen seferki gibi olmasın da.. Kih kihh ifade süperdi Akşam 10'da oynuyoruz, olur mu? Genişletmek için tıkla ... Olur Facebook Demi
minoo' Alıntı: İnşallah. Geçen seferki gibi olmasın da.. Kih kihh ifade süperdi Akşam 10'da oynuyoruz, olur mu? Genişletmek için tıkla ... Olur Facebook Demi
By_GaBLiN Üye minoo' Alıntı: Yok mynet'te oynayacağız. Tamam o zaman. Akşam 10. Genişletmek için tıkla ... Mynet Perişan Ediyo Beni Hadi Sizi Mi Kıracam
minoo' Alıntı: Yok mynet'te oynayacağız. Tamam o zaman. Akşam 10. Genişletmek için tıkla ... Mynet Perişan Ediyo Beni Hadi Sizi Mi Kıracam
minoo Üye _SiyabeNd_' Alıntı: Çok emin konuşuyorsunuz ama karşınızda ki insanların nasıl oynadığını bilmiyorsunuz Genişletmek için tıkla ... 2dk şurda makara yapıyoruz ya nerden bilelim biz yenip yenemeyeceğimizi Saolun cidden.
_SiyabeNd_' Alıntı: Çok emin konuşuyorsunuz ama karşınızda ki insanların nasıl oynadığını bilmiyorsunuz Genişletmek için tıkla ... 2dk şurda makara yapıyoruz ya nerden bilelim biz yenip yenemeyeceğimizi Saolun cidden.
_SiyabeNd_ Üye minoo' Alıntı: 2dk şurda makara yapıyoruz ya nerden bilelim biz yenip yenemeyeceğimizi Saolun cidden. Genişletmek için tıkla ... Makara yapabilirsin ben sadece söylemek istedim
minoo' Alıntı: 2dk şurda makara yapıyoruz ya nerden bilelim biz yenip yenemeyeceğimizi Saolun cidden. Genişletmek için tıkla ... Makara yapabilirsin ben sadece söylemek istedim
minoo Üye Baran'ların elektrikleri gitmiş. Büyük ihtimal bugün oynayamayacağız. Yarın oynarız sorun değil.
asigsasi Üye minoo' Alıntı: Senden hep çapraz fikirler çıkıyor zaten, şaşırmadım Genişletmek için tıkla ...
By_GaBLiN Üye Tuba.Erva' Alıntı: baran ben minoo oguz bu aksam 22:00 da oynuyoruz hazir olun Genişletmek için tıkla ... Ben Hazırım
Tuba.Erva' Alıntı: baran ben minoo oguz bu aksam 22:00 da oynuyoruz hazir olun Genişletmek için tıkla ... Ben Hazırım