Şehriyar Üye eveeeeet minoo isimli mod umuz konuyu en başından yanlış anlamış yazık hiçbir yarışmaya katılamıyormuş Yöneticilerin yarışmaya katılmalarında sorun yok ama ödül yönetici olduğu için ödül verilmiyor sanırsam.. benim ödülde gözüm yok zaten murat abi yasak değil merak etme yarışmadayım hala... Mesela Hasan abi de maxicep in en tatlı çocuğu seçildi ama ödülü almadı
eveeeeet minoo isimli mod umuz konuyu en başından yanlış anlamış yazık hiçbir yarışmaya katılamıyormuş Yöneticilerin yarışmaya katılmalarında sorun yok ama ödül yönetici olduğu için ödül verilmiyor sanırsam.. benim ödülde gözüm yok zaten murat abi yasak değil merak etme yarışmadayım hala... Mesela Hasan abi de maxicep in en tatlı çocuğu seçildi ama ödülü almadı
Şehriyar Üye pelın_' Alıntı: kimse ödülün peşinde diğil yahu Genişletmek için tıkla ... ödülü kaldıralım o zaman
pelın_ Sehriyar' Alıntı: ödülü kaldıralım o zaman Genişletmek için tıkla ... hiç sorun diğil benim için
Reşwan Emekli Yönetici Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Arkadaşlar konuyu alakasız cevaplar ile doldurmayalım.
Joker. Üye benide yaz ----------Eklendi @ 00:03:38 ---------- Yazıldı @ 00:01:39 ---------- Britney Spears / I Wanna Go / Klibini izleyin öğle oy verin
benide yaz ----------Eklendi @ 00:03:38 ---------- Yazıldı @ 00:01:39 ---------- Britney Spears / I Wanna Go / Klibini izleyin öğle oy verin
greenmile Üye Konu Sahibi Joker.' Alıntı: benide yaz ----------Eklendi @ 00:03:38 ---------- Yazıldı @ 00:01:39 ---------- Britney Spears / I Wanna Go / Klibini izleyin öğle oy verin Genişletmek için tıkla ... Yarışma Kriterlerini Sağlayamadığınızdan,Yarışmaya Katılamıyorsunuz...
Joker.' Alıntı: benide yaz ----------Eklendi @ 00:03:38 ---------- Yazıldı @ 00:01:39 ---------- Britney Spears / I Wanna Go / Klibini izleyin öğle oy verin Genişletmek için tıkla ... Yarışma Kriterlerini Sağlayamadığınızdan,Yarışmaya Katılamıyorsunuz...
Genzo * Üye greenmile' Alıntı: Yarışma Kriterlerini Sağlayamadığınızdan,Yarışmaya Katılamıyorsunuz... Genişletmek için tıkla ... Ben. Saglıyormuyum Dostum?
greenmile' Alıntı: Yarışma Kriterlerini Sağlayamadığınızdan,Yarışmaya Katılamıyorsunuz... Genişletmek için tıkla ... Ben. Saglıyormuyum Dostum?
greenmile Üye Konu Sahibi ScreetCity' Alıntı: Ben. Saglıyormuyum Dostum? Genişletmek için tıkla ... Evet ilk sayfada katılanlar listesini görebilirsiniz
ScreetCity' Alıntı: Ben. Saglıyormuyum Dostum? Genişletmek için tıkla ... Evet ilk sayfada katılanlar listesini görebilirsiniz
Genzo * Üye greenmile' Alıntı: Evet ilk sayfada katılanlar listesini görebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Eyw. Kardesım Ins Kazanırım
greenmile' Alıntı: Evet ilk sayfada katılanlar listesini görebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Eyw. Kardesım Ins Kazanırım
Revengeful Emekli Yönetici ScreetCity' Alıntı: Eyw. Kardesım Ins Kazanırım Genişletmek için tıkla ... Şarkın çalmıyor
Mareşal Üye Katılıyorum. Serebro - Mama Luba ----------Eklendi @ 22:31:00 ---------- Yazıldı @ 22:30:14 ---------- katılamıyorum ----------Eklendi @ 22:31:15 ---------- Yazıldı @ 22:31:00 ---------- şartlar
Katılıyorum. Serebro - Mama Luba ----------Eklendi @ 22:31:00 ---------- Yazıldı @ 22:30:14 ---------- katılamıyorum ----------Eklendi @ 22:31:15 ---------- Yazıldı @ 22:31:00 ---------- şartlar