MaxiMüzik Yarışması (Katılım)

Konu Sahibi
değiştirmene gerek yok ben yazdım seni zaten İbrahim

Tepkiler: 'İbrahim'
Benim müzik olayı düzenlendi ilgililere duyurulur

----------Eklendi @ 21:28:02 ---------- Yazıldı @ 20:59:17 ----------

Şarkı hakkında ufak bi bilgi vermek isterim ; 4 verse'den oluşmakta ve amerikaya ait bi çete üyesi (mr.criminal) seslendirmiştir.. Kelimeleri anlamak biraz zordur çünkü tamamiyle ingilizceyi argo kullanmaktadır. O yüzden bazı kelimeler anlaşılmıyor..

Tepkiler: greenmile

SHS

Üye
bi de tanıtım filmi koysaydın

Tepkiler: y n s c n ve greenmile
Yaz benide

Eminem-Lose Yourself

aslında bütün şarkılarını seviyorumda bu şarkıyı daha çok seviyorum nedense.. Eskimiyor şarkı ya dinleye dinleye bıkmıyorum..

Tepkiler: SHS

minoo

Üye
Sanırım sen yarışmaya katılamıyorsun yöneticilerin yarışmalara katılmaları yasak canım. Ama bu test modu için geçerli mi bilmiyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
Test mod diye yoneticiden saymiyor musunuz yahu !!!! Adam aslanlar gibi yonetici iste!

Katilamazsin kanki

Konu Sahibi
Yasak mı değil mi bilgilendirirseniz sevinirim

Test mod demek yarı mod yarı üye demek yani katılırıııııım parada gözüm yok ya maksat etkinlik olsun kazanırsam benden bi alttakine verirsiniz

Revengeful

Emekli Yönetici
Olduda kazanirsam eger her yarismada yaptigim gibi tl odulunu baskasina verecegim. Aklimda biri var

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Katılmak istemiyorum Ancak birşey belirteyim; benim gibi Internet Download Manager kullanan üyelerde profildeki müzik hemen indirilmek isteniyor ve bu yüzden dinlemek nasip olmuyor

Konu Sahibi

Bekleyin azcık, döncem ben size

dönünüz efenim

çocuğun şuan yetkisi falan yok katılması lazım bence

----------Eklendi @ 21:28:50 ---------- Yazıldı @ 21:27:49 ----------

Katılmak istemiyorum Ancak birşey belirteyim; benim gibi Internet Download Manager kullanan üyelerde profildeki müzik hemen indirilmek isteniyor ve bu yüzden dinlemek nasip olmuyor

Otomatik indirmeyi kaldırırsan sorun çözülür

Revengeful

Emekli Yönetici
Bende kullaniyorum fakat bende o sorun olmuyor. Ayarlardan maxiyi engelle istersen

----------Eklendi @ 21:30:13 ---------- Yazıldı @ 21:29:44 ----------

Hayir yetkisi var

Konu Sahibi
Hiç test mod olmadım varsa bilmiyorum

Tepkiler: Revengeful

minoo

Üye
tamam dönüyorum ogrendim katilabilirmisiz lakin odul yok o zaman beni de yaz

Robbie Williams - Shame

Tepkiler: 'İbrahim' ve greenmile