maximum 800 tlye kadar telfon arıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

attakkann1

Üye
    Konu Sahibi
maximum 800 tlye kadar telfon arıyorum.
arkadaşlar bana maximum 800 tlye telefon öneririmisiniz ben oyun muzik film kısaca multi medya ya düşkün biriyim mümkünse telfondan mulitmeday yonundan zengin bir telefon olsun aklımda 1 kaç model var ama sizin öenerilerinizide bekliyorum
1.samsung wave
2.noka x6
3.nokia c7
4.se x10
5.2.el iphone 3gs
6.tam bilmiyorum ama htc n,n telofnlarından olabilir
bunların hakkındaki duşuncelerinizi ve bunların dışındaki önerileinizi bekliyourm birde bu android le ilgili çok fazla olumlu ve olumsuz yorum var sizinde andorid hakkında yorumunuzu bekliyorum son olarak androidmi ios mu sizce iyi bunları ceaplarsanız sevınırım.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
S8500wawe,E72,N97mini,N86 8MP,X6 16GB,5730XM bunlara bakmanı öneririm hepsi bütçene uygun ve çok iyi telefonlar.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
İşletim sistemi hikaye aslında önemli olan telefonun donanımı yoksa her işletim sisteminin arkasında Gameloft, Glu Mobile, EA Mobile gibi dev firmalar var. Film, müzik deneyimini artık her telefon başarılı bir şekilde yaşatabiliyor özellikle yazdığın modellerde hiçbir sıkıntı çekmezsin bu konud. Nokia X6 harika bir telefon ancak oyun düşkünüysen onu ele çünkü diğerleri gibi değil malesef işlemci gücü yetersiz kalıyor. Wave oyun için süper bir seçim olacaktır. Iphone 3gs eskidi artık eskiye dönme bence ayrıca 1200 tl'den başlıyor sıfırı. Nokia C7 oyun için başarılı seçimlerden biri olabilir. Her konuda başarılı bir diğer telefon Sony Ericsson X10'un fiyatı da 1000 tl'nin üstünde. 800 tl'ye kadar şu modeller seni çok çok mutlu eder. Nokia C7 / Nokia C6-01 / Samsung Wave / Samsung Wave II. Sony Ericsson cephesinden ise kamerası düşük kalsa da Xperia X8 modelini düşünebilirsin.

attakkann1

Üye
    Konu Sahibi
su an 1. tercihim i phone çünkü buara mmo mobile olayına takıldım ve saun encok secenek ios da var ve sadece mmo değil rpg ve benzeri turev oyunlarında en kalıtelı yapımları gene i osada unreal engineyle yapına olyunlar fln. ama sızdıceksınız konsaol değil telefon alıyorsun diye ben aslında konsol alıcaktım (psp)ama telfonumda eskidğinden dolayı hem telfon hemde butur ozellıklerı glışmış olan teller istiyorum aslında wae le ilgi bir kaç video izledim gereçkten super ama bu tip oyunları fln çalıştırmasını istiyorum eğer çalışıyorsa yukardaki bahsettiğim oyun tipleri özellikle mmo oyunlar wawe daha ön plana cıkabilir benim için

Starsley

C7 sana göre :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt