"ForeverAlone"
Üye
Maximum 1100 TL Symbian hariç cihaz önerileriniz?
Dediğim gibi şuan elimde bulunan telefonu satıp üstüne ekleme yaparak 1100 TLlik bir telefon almak istiyorum.Zorlasam ekler 1200 yaparım daha çıkamaz.Aklıma gelen cihazlar arasında HTC Incredible S,HTC Desire HD,Motorola Atrix 4G,Samsung Galaxy Wonder,Samsung Galaxy S var.Incredible S'de karşı tarafın sesinin az gelmesi konuşma sıkıntısı gibi sorunlar var.Desire S'de üretimden anakart bozuk çıkıyor ve sonradan kapanmalar oluyormuş.İşte beni çok etkileyen telefon Atrix 4G.Çift çekirdek 1 GB ram 16 gb hafıza 1930 Mah batarya olsun ama onunda tasarımı ve dokunmatiği kötü geldi bana ayrıca shiftdeletedeki inceleme soğuttu beni cihazdan.HTC Desire HD de düşük pixel yoğunluğu ve 5 saatlik bataryasıyla sınıfta kaldı.Galaxy Wonder ve Galaxy S son düşünebileceğim cihazlar ne tür sıkıntıları var ya da var mı bilemiyorum.Touchwiz arayüzünü beğenmiyorum kısacası çok kararsızım.Beni uzun süre idare edebilecek sağlam servisle uğraşmayacağım oyun oynayabileceğim bir telefon istiyorum.Bu fiyat aralığına yardımlarınızı bekliyorum.