Maximum 1100 TL Symbian hariç cihaz önerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Maximum 1100 TL Symbian hariç cihaz önerileriniz?
Dediğim gibi şuan elimde bulunan telefonu satıp üstüne ekleme yaparak 1100 TLlik bir telefon almak istiyorum.Zorlasam ekler 1200 yaparım daha çıkamaz.Aklıma gelen cihazlar arasında HTC Incredible S,HTC Desire HD,Motorola Atrix 4G,Samsung Galaxy Wonder,Samsung Galaxy S var.Incredible S'de karşı tarafın sesinin az gelmesi konuşma sıkıntısı gibi sorunlar var.Desire S'de üretimden anakart bozuk çıkıyor ve sonradan kapanmalar oluyormuş.İşte beni çok etkileyen telefon Atrix 4G.Çift çekirdek 1 GB ram 16 gb hafıza 1930 Mah batarya olsun ama onunda tasarımı ve dokunmatiği kötü geldi bana ayrıca shiftdeletedeki inceleme soğuttu beni cihazdan.HTC Desire HD de düşük pixel yoğunluğu ve 5 saatlik bataryasıyla sınıfta kaldı.Galaxy Wonder ve Galaxy S son düşünebileceğim cihazlar ne tür sıkıntıları var ya da var mı bilemiyorum.Touchwiz arayüzünü beğenmiyorum kısacası çok kararsızım.Beni uzun süre idare edebilecek sağlam servisle uğraşmayacağım oyun oynayabileceğim bir telefon istiyorum.Bu fiyat aralığına yardımlarınızı bekliyorum.

haltie

haltie

Üye
Galaxy s plus var bir düşün derim wonder kullanıyorum öneririm harika:)

MeeGoFaN

MeeGoFaN

Üye
hocam n9 önerirdim de sevmediğinizi mesajlarından anladım :) ip4 alın 2.el olmazsa temiz bir tane , 2.elleri de 1200 tl falan benim bildiğim ,yanlış biliyorda olabilirim

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
hocam n9 önerirdim de sevmediğinizi mesajlarından anladım :) ip4 alın 2.el olmazsa temiz bir tane , 2.elleri de 1200 tl falan benim bildiğim ,yanlış biliyorda olabilirim

Yok N9 düşünmüyorum.İşletim sistemini beğenmedim ayrıca uygulama sayısı az.iPhone 3GS'den hevesimi aldım iOSdan zaten.Kişiselleştirilebilirlik açısından Android düşünüyorum.Yorumun için teşekkürler.

MeeGoFaN

MeeGoFaN

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4405456]

Yok N9 düşünmüyorum.İşletim sistemini beğenmedim ayrıca uygulama sayısı az.iPhone 3GS'den hevesimi aldım iOSdan zaten.Kişiselleştirilebilirlik açısından Android düşünüyorum.Yorumun için teşekkürler.
[/QUOTE]

Android düşünüyorsan htc sensation XL var kardeşim. Htc yi severmisin ??

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Android düşünüyorsan htc sensation XL var kardeşim. Htc yi severmisin ??

HTC en sevdiğim 2. marka ama param onlara nerde yeteee.1700lerde geziyor o cihazların fiyatı.Ben zorlasam 1200 zaten.

MeeGoFaN

MeeGoFaN

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4405493]

HTC en sevdiğim 2. marka ama param onlara nerde yeteee.1700lerde geziyor o cihazların fiyatı.Ben zorlasam 1200 zaten.
[/QUOTE]

doğru doğru kusura bakma fiyatı aklımda 1300 tl diye kalmıştı :) android olarak en iyisi s2 zaten ama oda 1500 tl :) htc evo 3d falan var onlara bakmanı öneririm

Symbianize

Symbianize

Üye
o fiyata en iyisi evo 3d bence

MeeGoFaN

MeeGoFaN

Üye
Hocam vatan computerde 1000tl-1999 tl arama seçeneğinde (bütçenizin 1200 tl olduğunun farkındayım) sadece galaxy s2 ve htc desire hd var.htc desire fiyat aralığınızada uyuyor .

teknosaya bir girin fiyat aralığını seçin birsürü model çıkarıyor bütçenize uygun , linki atıyorum ama sorun çıkarıyor :S

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Sağolun arkadaşlar sanırım Incredible S alacağım.Ya da yaza kadar beklerim iPhone 4 gibi cihazlar ucuzlayabilir diye.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Lumia serisinden bir şey önerirdim ama senin için oyun önemli yanlış hatırlamıyorsam.Kardeşimde Galaxy S+ var seni üzmez ama Motorola Atrix 4G ve Incredible S bence bir adım daha üstün.Ben olsam Incredible S'i seçerdim.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
HTC Evo 3D o fiyata alınabilecek en iyi cihaz bence.

cnk52

Üye
Sizin düşündükleriniz arasında Atrix uygun olabilir. Yada illa o kadar para vermeme gerek yok dersen Neo V önerebilirim. Gerçekten fp canavarı bir cihaz.
Üzerine de int. paketi, tl vs alırsın. :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bence atrix al.Htc almanı önermem desire hd kullandım ondan biliyorum sense arayüzü çok ram yiyiyor.768 MB ramin 200 Mb'i boş kalıyor normal kullanımda.Xperia Arc'a bak veya.Çünkü İncredible s'e 4.0 güncelemeside gelmeyecek.Xperia arc'a kesin gelecek bak bir istersen.

vavra22

vavra22

Üye
sony ericson xperialar büyük ataklarda bulundu dilersen oraları bir araştır çok hoş telefonları var işletim sistemide android , ayrıca kamera kalitesi sony ericsonda muhteşem hiç bir telefonda göremeyeceğin kadar hemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt