maximum 1100 tl laptop önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
maximum 1100 tl laptop önerisi
Merhaba arkadaşlar bayramda kendime maximum 1100 tltlik bir laptop almaya karar verdim.İstediklerim şöyle:
-En az 5 sene gitmeli eğer bozulursa 5 seneye kadar yeni bilgisayara alamam parayı zor denkliyorum öğrenci olduğum için zaten şuan fujitsu siemens diye bir bilgisayarım var intelcore 2 duo işlemcili 1gb ramli ve eylül ayının ortalarında 4 yaşına girecek.Hiçte format atmadım hiç sorunum olmadı pil süresi dışında 15-30 dkka arası gidiyordu.Artık onun özelliklerini bana yetmediğini düşünüyorum.
-Daha çok oyun oynamak için alıyorum pes,fifa,gta gibi oyunları kasmadan,takılmadan oynatmalı.
-Ramı en az 3 gb olmalı ekran kartıda 1gb olmalı
Şuanda şu bilgisayarı almayı düşünüyorum:
Sizce nasıl bir bilgisayar?
herkese :tşk:

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Üstad elimde teknosa hediye çekleri var 100er tl lik eğer teknosadan almak istersen çekleri sana satabilirim daha uygun olur senin için profilimden açtığım konulardan çek hakkında bilgi edinebilirsin...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
1100 aslında kısıtlı bı mıktar suankı pc nızı satıp 1500-1600 arası bır paranız olursa gayet guzel laptoplar var...
Bu konuda berke daha ıyı yardımcı olur. Laptoplarla pek ılgılenmıyorum ben :)

lolaman

lolaman

Üye
bu laptoba bak dostum i3 işlemcili gt540m ekran kartlı
amd 4 çekirdekli işlemci hd5650 ekran kartlı
hd5650 ekran kartlı i3 işlemcili
hadi hayırlı olsun şimdiden içlerinden en güçlü ekran karlı model gt540m li model ama sana uygun olan packard bell

NOT:Berke'den alıntıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt