MaxiMod v5 konusu 1000 Mesaj Oldu

Konu Sahibi
MaxiMod v5 konusu 1000 Mesaj Oldu
Konuyu açıp çok çalıştığı için noss_bar[levent] kardeşimize symbian kullanıcıları olarak teşekkür ederiz.

Program 5 kere sürümü yükseltildi ve mesaj sayısı 1000 olduğu için kutluyoruz.

KONUYA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

Tepkiler: federico2424, noss_bar ve achambo
hayırlı olsun levent abi

Tepkiler: noss_bar

achambo

Üye
hayırlı olsun

nice binlere diyelim hayırlı olsun

levent abiyi buraya çağırdınmıya buraya konu açarken hayırlı olsun bu arada nice binlerce

Akıncı

Üye
Nice binlere hayırlı olsun

noss_bar

Emekli Yönetici
Çooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim arkadaşlar Size faydalı olduysam ne mutlu bana Takip ettiğiniz ve kutlama yaptığınız için Çooook mutlu ettiniz beni dilerim daha nice bin mesaj değil de bin mesajlık bin konuya Evet güncelleme gelecek yakında normal efektler uygulamasını maximod içine gömeceğim ve efekt değişimi için telefonu kapatmaya gerek kalmayacak iki ayrı uygulama kullanmaya gerek kalmayacak tek uygulama olacak ve her zaman ki gibi arşivi genişleteceğim şuan efektleri 100 e çıkardım tabiki miflerde özel seçimler olup çoğalacaktır ağırlı olarak bütünlük sağlayan mif paketleri yapacağım sadece örnek veriyorum: android.zip içinde telefonun görünümü tamamen android yapacak miflerin toplu olduğu zipler gibi 5 6 paket zip yapacağım Tekrar çoooooooooooooooook teşekkür ederim arkadaşlar I love your :P

Tepkiler: achambo ve x-scarface

marist

Üye
HayırLı oLsun, tebrikLer.

Joker

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun Levent abi

Konu Sahibi

biz teşekkür ederiz levent 2 pro birleşirse ne gùzel olur Yardım lazımsa telefondan yapılacaklara yardım edeyim

asigsasi

Üye
hayırlı olsun tebrik ederim levent

Tepkiler: manolyam63

Tuna-TR

Üye
Tebrikler Levent Abi.Senin sayende telefonumdaki bütün uygulamalar Türkçe