huri$ Üye burak coktandir gorunmuyodun gerci dersler okulun yogun oldugunu soyledinya olsun yinede seni burda gormek guzel
burak coktandir gorunmuyodun gerci dersler okulun yogun oldugunu soyledinya olsun yinede seni burda gormek guzel
huri$ Üye ya erol bir iki kelime bi$ey yazaydin ne bu 3 harf benim kit bir turkcem vardi oda buraya gelince yok oldu yari fransizca yari turkce idare ediyorum senin bu yazdiklarindan hec bisey anlamadim ben iymisin ablacim
ya erol bir iki kelime bi$ey yazaydin ne bu 3 harf benim kit bir turkcem vardi oda buraya gelince yok oldu yari fransizca yari turkce idare ediyorum senin bu yazdiklarindan hec bisey anlamadim ben iymisin ablacim
huri$ Üye sonyerolsson' Alıntı: ama ama melekte s.a. yazmış. ben de ona karşılık verdim nolmuş ki Genişletmek için tıkla ... hmm bak ben onu gormedim dur onada bir firca atiyim melek yok oyle s a bacim iki kelime yazacan ben gorecem taammi
sonyerolsson' Alıntı: ama ama melekte s.a. yazmış. ben de ona karşılık verdim nolmuş ki Genişletmek için tıkla ... hmm bak ben onu gormedim dur onada bir firca atiyim melek yok oyle s a bacim iki kelime yazacan ben gorecem taammi