Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Evet Hayatta Çok İstediğin Bişey Olur İmkansız Olması Adamı Bitirir ...
-LiveYourLife- Üye burcum43' Alıntı: iyi geceler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... pek iyi oLduğumuz söyLenemez.. siz ?
burcum43' Alıntı: iyi geceler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... pek iyi oLduğumuz söyLenemez.. siz ?
fodder Üye yalnızkoyboy' Alıntı: 3 defa araba mı çarptı bir de pardon mu diyorlar koptum işte buna zuhahaha Genişletmek için tıkla ... yok be gülüm pardon demiyolar kavga çıkarıyorlartoplama gibiyim wlla
yalnızkoyboy' Alıntı: 3 defa araba mı çarptı bir de pardon mu diyorlar koptum işte buna zuhahaha Genişletmek için tıkla ... yok be gülüm pardon demiyolar kavga çıkarıyorlartoplama gibiyim wlla
-LiveYourLife- Üye Biraz Uzun SüreLi oLacak ama gececek insaLLah ... uyumakmı ? Bu Saatte ? Ben ? Şakamı Bu
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Dün Dündü Bugün De Bugün Bakalım Bugün Nelerle Karşılaşıcaz Ama Hep Ben Mutlu Olmak İstiyorum Gülmek İstiyorum Ağlamak Yerine ...
Dün Dündü Bugün De Bugün Bakalım Bugün Nelerle Karşılaşıcaz Ama Hep Ben Mutlu Olmak İstiyorum Gülmek İstiyorum Ağlamak Yerine ...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici günydın herkese ... bugün çok yorgunum sabah sabah 1 saat bütün dükkanın camlarının yıkadım