gunyadin cowboyum koyamiyorum kari$tiriyorum her$eyi birbirine bide henuz avatar bulamadim sanirim kendi resmimi koyacam daha dogrusu e$im koyacak bekliyorum
ama kendim koymayi ogrensem daha iyi olur benim herife beklersem daha bir iki yil avatarsiz giderim heralde net ba$inda oturmayi pek sevmiyo
Yukarıdan profiliniz yazısı var oraya giriyorsun ve soldan avatari değiştire basıyorsun sonra da gözat deyip bilgisayardaki resimleri avatar yapıyorsun ... Veya linkini kopyaliyorsun ...
onlari biliyorum da bak mesela geçen gun birsuru avatar buldum google dan ama onu ordan alip profilime getiremedim kopyaliyorum uc tane adres veriyo fransizca resimin altinda url olan yok hangisini getirip yapi$tirsam olmadi off nasil anlattim yaa neyse bo$ver ben adamin yakasina yapi$ip kendi resmimi koyayim
melegim çok sagolun ilginize ama ne yapayim canim sakarim da biraz biliyosun
ay ak$ama kadar 20 ki$ilik ziyafet hazirla deseler bu i$lerden daha kolay gelir bana
allahim bilmeyene ne zor her$ey bunlarida ogrenirim ben aslinda zaman gerek
ne yapalim omer bana avatar ayarliyoruz
ama bana gelince hersey felc oluyo hiç bi$iy yapamiyorum cowboy olsun melegim olsun ata bey olsun çok ugra$tilar bir avatarim olsun diye ama ben sakar melahat merakli melahatmiydi o herneyse yapamadim i$te bu
sen neler yapiyosun ablacim
ne yapalim omer bana avatar ayarliyoruz
ama bana gelince hersey felc oluyo hiç bi$iy yapamiyorum cowboy olsun melegim olsun ata bey olsun çok ugra$tilar bir avatarim olsun diye ama ben sakar melahat merakli melahatmiydi o herneyse yapamadim i$te bu
sen neler yapiyosun ablacim