herkeze guzel hafta sonlari dilerim selamlar
eh melegim huzurluysa var bir sebebi dimek
benimde oglum efe nin dogum gunu bugun tam 3 ya$ oldu arkadaslar carsamba gunude okula ba$liyo bende cok mutluyum bugun
herkeze guzel hafta sonlari dilerim selamlar
eh melegim huzurluysa var bir sebebi dimek
benimde oglum efe nin dogum gunu bugun tam 3 ya$ oldu arkadaslar carsamba gunude okula ba$liyo bende cok mutluyum bugun
herkeze guzel hafta sonlari dilerim selamlar eh melegim huzurluysa var bir sebebi dimek benimde oglum efe nin dogum gunu bugun tam 3 ya$ oldu arkadaslar carsamba gunude okula ba$liyo bende cok mutluyum bugun
Yok Sebebi Wallaa Ne Olsunn Oiyy Efemm Benimm Efe İsmini Çok Severim Zaten Eğer İlerde Evlenirde Kızım Olursa Efsa, Erkek Olursa Çocuğum Efe Koyucam Hep şey Düşünmüşümdür Efem Efelerin Efesi Diyee Ayrıca Allah Bağışlasın Canım Benim.
teskkurler melegim insallah olur bir oglun bir kizin en saglikli ve en hayirlisindan
hele bir hayirlisiylan everelimde seni insallah
ayrica huzurun daim olsun
Acelem Yok Dahaa OLursa Olur Olmazsa Olmaz Canım Benım Amaa Evlenirde Çocuklarım Olursa İkiz Olucak Aminn Oo Huzurr Herkesde Olsun Amaan Kimsede Hüzün Olmasın Çok Zorr ...
herkeze $imdiden guzel pazarlar dilerim bende sahurdan sonra uyuyamadim bi ugradim buraya
kimseler yok bi dolanam bakim bugun ben yokken neler olmus kim ne konular acmis
gorusuruz arkadaslar