Berlin Boleyn Catty' Alıntı: Çok sevindim canım ayh bende çok iyiyim ya ortalıkta bişey yok ama içimde bir sevinç var ne olduğunu bilmiyorum yalnız.. görüşemıyoruz yahu? Genişletmek için tıkla ... kontörünmü bitti ayyy yazııııkk
Catty' Alıntı: Çok sevindim canım ayh bende çok iyiyim ya ortalıkta bişey yok ama içimde bir sevinç var ne olduğunu bilmiyorum yalnız.. görüşemıyoruz yahu? Genişletmek için tıkla ... kontörünmü bitti ayyy yazııııkk
Catty Emekli Yönetici Bitmek ne kelime iki hat kullanıyorum kontör yetişmiyor.., birisinde aile akrabalar diğerinde arkadaşlar onlar bunlar var..Dolayısıyla kontör dayanmıyoorrr.. Yarın alacağım parça kontör alırım herhalde..
Bitmek ne kelime iki hat kullanıyorum kontör yetişmiyor.., birisinde aile akrabalar diğerinde arkadaşlar onlar bunlar var..Dolayısıyla kontör dayanmıyoorrr.. Yarın alacağım parça kontör alırım herhalde..
EroL Emekli Yönetici olum kafa komuyon adamda ondan sonra msn dur şu yemeğimi yiyim bi kaç bişeyler içim kendime geleyim kafam durdu
olum kafa komuyon adamda ondan sonra msn dur şu yemeğimi yiyim bi kaç bişeyler içim kendime geleyim kafam durdu
Berlin Boleyn aslında en sonki maceramdan sonra bende nefret ettmeye başladım :S dünya tersinemi dönüyor ne bugün kendimi çok değişmiş gördüm
aslında en sonki maceramdan sonra bende nefret ettmeye başladım :S dünya tersinemi dönüyor ne bugün kendimi çok değişmiş gördüm
Berlin Boleyn gizli olmaya alıştım yaa şimdi ben çıkıyorum odamı topliyim,yemek yiyim ,bide giysilerimi ütüliyim dolaba tıkmaktan buruş buruş olmuşlar herkesi öpüyorum gelirim yarım saate
gizli olmaya alıştım yaa şimdi ben çıkıyorum odamı topliyim,yemek yiyim ,bide giysilerimi ütüliyim dolaba tıkmaktan buruş buruş olmuşlar herkesi öpüyorum gelirim yarım saate
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Afiyet olsun mantıyi soğutma --------------- Ekleme --------------- Gözde harbi kolpasin he yarım saat dedin 3 saat oldu bee
Afiyet olsun mantıyi soğutma --------------- Ekleme --------------- Gözde harbi kolpasin he yarım saat dedin 3 saat oldu bee
Berlin Boleyn ya ben hiçbiirini yapamadan uyuya kalmışım daha yeni kalktım millet ölücekmiyim ne iyice sinirleri alınmış dana etine döndüm
ya ben hiçbiirini yapamadan uyuya kalmışım daha yeni kalktım millet ölücekmiyim ne iyice sinirleri alınmış dana etine döndüm
Berlin Boleyn TuRkiShCowboy' Alıntı: Yalancı yalancı yalancı kolpaçino Genişletmek için tıkla ... yaa vllahi uyuyo kaldım saat 3 buçukta kalktım ya şimdide makyaj yapıorum kursa gidicem puffff... günaydın
TuRkiShCowboy' Alıntı: Yalancı yalancı yalancı kolpaçino Genişletmek için tıkla ... yaa vllahi uyuyo kaldım saat 3 buçukta kalktım ya şimdide makyaj yapıorum kursa gidicem puffff... günaydın
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Hem Çikolata Yiyorum Hemm Yeşilkart Yazdırıyorum Hemm Sana Pm ve Profıl Yoluyla Cvp Verıyorum Hemm Senın Cvp Verdıgın Oyun Bölümlerıne Bakmaya Calısıyorum Amaa Beceremıyorum Desem Nee Dersin
Hem Çikolata Yiyorum Hemm Yeşilkart Yazdırıyorum Hemm Sana Pm ve Profıl Yoluyla Cvp Verıyorum Hemm Senın Cvp Verdıgın Oyun Bölümlerıne Bakmaya Calısıyorum Amaa Beceremıyorum Desem Nee Dersin