Berlin Boleyn 1.80 deyince bende akan sular duruyorda bir an kendimi kaptırmışım kendimi çok muzır gördüm doğru diyorsun aslında yaşta önemli değil yok yahu ben kafayı yedim anlaşıldı
1.80 deyince bende akan sular duruyorda bir an kendimi kaptırmışım kendimi çok muzır gördüm doğru diyorsun aslında yaşta önemli değil yok yahu ben kafayı yedim anlaşıldı
Berlin Boleyn sonyerolsson' Alıntı: enesi sana harcatmam gözde çek ellerini Genişletmek için tıkla ... enes benim platonik aşkım olarak kalıcak kalbimde yaşıyorsun enes:S
sonyerolsson' Alıntı: enesi sana harcatmam gözde çek ellerini Genişletmek için tıkla ... enes benim platonik aşkım olarak kalıcak kalbimde yaşıyorsun enes:S
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Berlin Boleyn' Alıntı: 1.80 deyince bende akan sular duruyorda bir an kendimi kaptırmışım kendimi çok muzır gördüm doğru diyorsun aslında yaşta önemli değil yok yahu ben kafayı yedim anlaşıldı Genişletmek için tıkla ... Yahu ben de bir havaya girdim ki sorma yarın bir kız seçip çıkma teklifi etmem lazım bu hava bitmeden
Berlin Boleyn' Alıntı: 1.80 deyince bende akan sular duruyorda bir an kendimi kaptırmışım kendimi çok muzır gördüm doğru diyorsun aslında yaşta önemli değil yok yahu ben kafayı yedim anlaşıldı Genişletmek için tıkla ... Yahu ben de bir havaya girdim ki sorma yarın bir kız seçip çıkma teklifi etmem lazım bu hava bitmeden
Berlin Boleyn amaaannn tamam yaa kalbime gömerim ozaman unutupta silerim ozaman alt tarafı aşk buda işte vazgeçilmezmizin aaman sananeki ağlıyorsam deli gibi istiyorsam hala seni seviyorsam sanane anlamıyorsan
amaaannn tamam yaa kalbime gömerim ozaman unutupta silerim ozaman alt tarafı aşk buda işte vazgeçilmezmizin aaman sananeki ağlıyorsam deli gibi istiyorsam hala seni seviyorsam sanane anlamıyorsan
EroL Emekli Yönetici ayırırım abi, mutlu çift gördümmü dayanamam hemen girerim aralarına huyum bu --------------- Ekleme --------------- zeyunal' Alıntı: bir ara maxicep te problem mi vardı ben bir sure giremedim :S hata veriyordu Genişletmek için tıkla ... varmış bi problem ama ben şahit olmadım
ayırırım abi, mutlu çift gördümmü dayanamam hemen girerim aralarına huyum bu --------------- Ekleme --------------- zeyunal' Alıntı: bir ara maxicep te problem mi vardı ben bir sure giremedim :S hata veriyordu Genişletmek için tıkla ... varmış bi problem ama ben şahit olmadım
Berlin Boleyn sonyerolsson' Alıntı: ayırırım abi, mutlu çift gördümmü dayanamam hemen girerim aralarına huyum bu Genişletmek için tıkla ... daha başlayamadan bitirdin be insafsız sabuhaa
sonyerolsson' Alıntı: ayırırım abi, mutlu çift gördümmü dayanamam hemen girerim aralarına huyum bu Genişletmek için tıkla ... daha başlayamadan bitirdin be insafsız sabuhaa
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Kısmet değilmiş sıradaki talibimi alayım izdivaç programına döndü burası ayrıca Gözde ile Erol abi fikri nasıl
Kısmet değilmiş sıradaki talibimi alayım izdivaç programına döndü burası ayrıca Gözde ile Erol abi fikri nasıl
Berlin Boleyn TuRkiShCowboy' Alıntı: Kısmet değilmiş sıradaki talibimi alayım izdivaç programına döndü burası ayrıca Gözde ile Erol abi fikri nasıl Genişletmek için tıkla ... enes mesajını değiştir çabuk büyük bir pot kırdın adamın başı bağlı beee...
TuRkiShCowboy' Alıntı: Kısmet değilmiş sıradaki talibimi alayım izdivaç programına döndü burası ayrıca Gözde ile Erol abi fikri nasıl Genişletmek için tıkla ... enes mesajını değiştir çabuk büyük bir pot kırdın adamın başı bağlı beee...
Berlin Boleyn sonyerolsson' Alıntı: müslümanlıkta hakkım kaçtı enes? Genişletmek için tıkla ... anam herkes çoştu