huri$ Üye ciktim ben iyi sabahlar herkese kimseler yok var olanlarda konu$muyolar canlari sagolsun bugununuz dunden daha guzel olsun
ciktim ben iyi sabahlar herkese kimseler yok var olanlarda konu$muyolar canlari sagolsun bugununuz dunden daha guzel olsun
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Sevmiyorum Bazı İnsanları ≈ Pastel tonlu dünyada Bir kelebeğin rengarenk kanadına İğneLedim varımı yoğumu.. Bir kelebeğin ki kadar ömür biçtim kendime . Belki çok bile ...
Sevmiyorum Bazı İnsanları ≈ Pastel tonlu dünyada Bir kelebeğin rengarenk kanadına İğneLedim varımı yoğumu.. Bir kelebeğin ki kadar ömür biçtim kendime . Belki çok bile ...
huri$ Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Bi varsınız bi yoksunuz Genişletmek için tıkla ... evet masal gibi bir varmi$ bir yokmu$ yada $oyle bugun variiz yarin yokuz offf enes sen konu açsana o zaman canin SIKILMAZ
TuRkiShCowboy' Alıntı: Bi varsınız bi yoksunuz Genişletmek için tıkla ... evet masal gibi bir varmi$ bir yokmu$ yada $oyle bugun variiz yarin yokuz offf enes sen konu açsana o zaman canin SIKILMAZ