Praetor Emekli Yönetici Çok yakışıklısın bugün!.. Berlin Boleyn' Alıntı: aaa sen yüzdelik oranlarla konuşınca aklıma bu önerme geldi ne yapayım Genişletmek için tıkla ...
Çok yakışıklısın bugün!.. Berlin Boleyn' Alıntı: aaa sen yüzdelik oranlarla konuşınca aklıma bu önerme geldi ne yapayım Genişletmek için tıkla ...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici ALpeRenBuGRa' Alıntı: Hoşbulduk kardeşim. Nasılsın? Her zamanki gibi yine burdasın... Genişletmek için tıkla ... Allah'a çok şükür iyiyim abi Buralarda olmayı seviyorum Sen nasılsın abi ,hayat nasıl gidiyor
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Hoşbulduk kardeşim. Nasılsın? Her zamanki gibi yine burdasın... Genişletmek için tıkla ... Allah'a çok şükür iyiyim abi Buralarda olmayı seviyorum Sen nasılsın abi ,hayat nasıl gidiyor
EroL Emekli Yönetici evdeki iki arkadaşım iddaa oynadı vurgulaya vurgulaya bursa yazmayın dedim. Dinletemedim içeri bi gidimde dalga geçim şunlarla bende bunların neden sesi çıkmıyo diyom
evdeki iki arkadaşım iddaa oynadı vurgulaya vurgulaya bursa yazmayın dedim. Dinletemedim içeri bi gidimde dalga geçim şunlarla bende bunların neden sesi çıkmıyo diyom