MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

huri$

Üye
aleykum selam
kimsee yoookmuuuuuuuuuuu

huri$

Üye
neden olmasin super olur hemde ho$geldin karde$im

huri$

Üye
Hoş bulduk nasılsın abla
te$ekkurler enes iyi degilim yilba$i tatili vardi e$imin bir hafta istanbul a sana ziyarete gelicektim biletimiz falan alinmi$ti gelemiyorum cok uzgunum bir mucize olsun geleyim cok istiyorum henuz iptal etmemi$ e$im biletleri

Samsunspor

Emekli Yönetici
Selam Enes , Selam Yurt Dışı ...

Hayırlısıysa Olur İnşallah

Samsunspor

Emekli Yönetici
Sağolasın Paşam , iyiyim . Sen Nasılsın ???

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kötüyüm yaa teknik resim dersinden 0.3 aldım bu düzelmez asla

Samsunspor

Emekli Yönetici
Ya resim derslerinin not sisteminin dışında kalmasını savunmuşumdur hep .

Bu konuda tam bir özürlü olduğum içinmidir bilemiyorum fakat , bu yetenek işi asla ders olamaz !

En Gereksiz Ders 1- resim 2 - müzik ... bunların kendi alanları ile ilgili üniversitede nasıl bölümleri var ise , üni öncesi de seçmeli vs. olması gerekir ..

Ne konuştum yaw Bu arada en sevdiğim ders , Boş Dersti

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Aynı kafadanız abi 97 almam gerekiyor

Samsunspor

Emekli Yönetici
97 mi ... 03 puanı nasıl veriyor bu hoca, onu hiç anlamış değilim .

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Abi verdiği ölçüleri geçmemek gerek ... Yardımcı çizgileri kalın çizdim diye 30 puan gitti haksızlığa gelemiyorum patlayacağım bu herife geleceğim ile saçma sapan bir ders yüzünden oynuyor ... Hayatımın en düşük notuydu bu...

Samsunspor

Emekli Yönetici
Gereksiz Şahsiyetler , Gereksiz Kuramları Daha Bir Sertlikle Savunurlar , Uygulamaya Çalışırlar ..

Çünkü onlar da bilir , tırı vırıdan ibaret olduğunu fakat , hayata bu sayede tutunmuşlardır . O yüzden herkezden herşeyden çok önemserler .. Senin hoca da o kafadan yani ..

Hiç unutmam ... Arkadaş yapmak zorunda değilim , beceremiyorum işte . Çizim yapamıyorum diye ortaokulda tokat yemiştim resim hocasından . Ara ara görürüm o şereften yoksun şahsiyeti , ( yanlış anlaşılmasın Şe....siz demedim )

İnan bi kafa atsam mı şimdi buna diye kendimi zor tutuyorum . !

--------------- Ekleme ---------------

Gereksiz Şahsiyetler , Gereksiz Kuramları Daha Bir Sertlikle Savunurlar , Uygulamaya Çalışırlar ..

Çünkü onlar da bilir , tırı vırıdan ibaret olduğunu fakat , hayata bu sayede tutunmuşlardır . O yüzden herkezden herşeyden çok önemserler .. Senin hoca da o kafadan yani ..

Hiç unutmam ... Arkadaş yapmak zorunda değilim , beceremiyorum işte . Çizim yapamıyorum diye ortaokulda tokat yemiştim resim hocasından . Ara ara görürüm o şereften yoksun şahsiyeti , ( yanlış anlaşılmasın Şe....siz demedim )

İnan bi kafa atsam mı şimdi buna diye kendimi zor tutuyorum . !

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ne yapalım abi mecburuz Gün gelir devran döner ...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yahu norm yazı ne demek hala bilmiyoruz ne biliyorsanız onu yazın diyo