<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye sonyerolsson' Alıntı: ekipleri aradim gözdenin evine gidiyolar deli kıyafeti giydirip etkisiz bırakacaklar Genişletmek için tıkla ... çok saol erol abi duyarlı bır vatandas olmak boyle bısey olsa gereq
sonyerolsson' Alıntı: ekipleri aradim gözdenin evine gidiyolar deli kıyafeti giydirip etkisiz bırakacaklar Genişletmek için tıkla ... çok saol erol abi duyarlı bır vatandas olmak boyle bısey olsa gereq
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Erol abi süpersin Bulut nasıl desem ne istersem , ne yapmak istersem tersi oluyor
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Yaa öyle olmuyo ışte ... Dışarı çıkmak isterim misafir gelir , yeni birşey almak isterim tesadüfen eskisi çalışır acaba benden mi kaynaklı
Yaa öyle olmuyo ışte ... Dışarı çıkmak isterim misafir gelir , yeni birşey almak isterim tesadüfen eskisi çalışır acaba benden mi kaynaklı
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye sonyerolsson' Alıntı: şende tam tersini iste o zaman enes Genişletmek için tıkla ... mantıklı
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye Bu yaşlarda normal enes bendede oluyor bazen bı daralma felan gelıo olsun geçer yaw banada oluo
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Gözde şimdi kızgın olabilir ona yanaşmamak gerek bir süre ... Aslında çözümünü biliyorum ya neyse