Catty Emekli Yönetici Günaydınn ben geldim, bugün Arkadaşlarla gezi olduğu için erken kalktım, sonra 2012'ye gitcez..Bugün yorgunluktan ölcem yaa
Günaydınn ben geldim, bugün Arkadaşlarla gezi olduğu için erken kalktım, sonra 2012'ye gitcez..Bugün yorgunluktan ölcem yaa
zibidi39 Üye selam mıllet berlın nerelerde yahu hala yatıomu yoksa en son hatırlıyorumda 4,30 cıvarları fılan cıkmıstık forumdan
selam mıllet berlın nerelerde yahu hala yatıomu yoksa en son hatırlıyorumda 4,30 cıvarları fılan cıkmıstık forumdan
Cynical Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Selam abi hoş geldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sersem gibiyim ya, bayağı geç yattım dün. Sen nasılsın?
TuRkiShCowboy' Alıntı: Selam abi hoş geldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sersem gibiyim ya, bayağı geç yattım dün. Sen nasılsın?
zibidi39 Üye http://www.maxicep.com/gruplar/c-g-c-221/ sıgara kullanan arkadslrı beklıyorum orgutlenelım
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Ben iyiyim abi bayramın keyfini çıkarıyorum yatıyorum can sen konuşmayı bilmiyorsun ...!
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Valla bos boş forumu geziyorum forum mu boş yoksa ben mi boş geziyorum orası tartışılır Sen nasılsın abi
Valla bos boş forumu geziyorum forum mu boş yoksa ben mi boş geziyorum orası tartışılır Sen nasılsın abi