zibidi39 Üye içirtip baktırırmısın ask olsun ınsan kendı bakar bare bene basksına baktırırım onemlı olan sneın bakman --------------- Ekleme --------------- ask olsun baktırırmısın burdada bakıolar kahve falı ınsan ben bakarım derdı yanı
içirtip baktırırmısın ask olsun ınsan kendı bakar bare bene basksına baktırırım onemlı olan sneın bakman --------------- Ekleme --------------- ask olsun baktırırmısın burdada bakıolar kahve falı ınsan ben bakarım derdı yanı
Berlin Boleyn tamam yaa ben bakarım bir yollun var için sıkılmış sen biriyle tanışıcan sallarım bişeyler
zibidi39 Üye maksat muhabbet olmak sımdı falımda cıkanlara bakalım yolum mu var yollum mu var ıkısı cok farklı seylerde içimin sıkıldıgı dagru kımınle tanıscam acaba
maksat muhabbet olmak sımdı falımda cıkanlara bakalım yolum mu var yollum mu var ıkısı cok farklı seylerde içimin sıkıldıgı dagru kımınle tanıscam acaba
zibidi39 Üye sewgılı atacım bgun konustuk ya olum anlattım durumu sana bu arada beyendıgım smıleyı kullanmıssın ama dıger beyendıklerımı eklememısısn sıteye
sewgılı atacım bgun konustuk ya olum anlattım durumu sana bu arada beyendıgım smıleyı kullanmıssın ama dıger beyendıklerımı eklememısısn sıteye
Praetor Emekli Yönetici Onu siteye eklersem olay çıkar Bu arada bana reklam kokusu gibi geldi bu iş Avatar yarışmasına katılmışsın. Tam katılımdan önce de değiştirmişsin
Onu siteye eklersem olay çıkar Bu arada bana reklam kokusu gibi geldi bu iş Avatar yarışmasına katılmışsın. Tam katılımdan önce de değiştirmişsin
zibidi39 Üye bu ısın reklamı olmaz be ata ınsanlar dusunuyolarsa dın ustunden 30 kontor kazanacıgımı selam sabhı kessınler benımle ne dıyeyım madem oyle geldı kı sana bıle boyle geldıyse baska kım bılır kımlerın aklına gelmıstır bundan sonra bem beyaz takılırıs
bu ısın reklamı olmaz be ata ınsanlar dusunuyolarsa dın ustunden 30 kontor kazanacıgımı selam sabhı kessınler benımle ne dıyeyım madem oyle geldı kı sana bıle boyle geldıyse baska kım bılır kımlerın aklına gelmıstır bundan sonra bem beyaz takılırıs
zibidi39 Üye yok cıddden mantıklı geldı soyledıgın bu sabah koymustum kurban bayramı dıye de sonra avatr yarısması olayı dedıgın gıbı olabılır
yok cıddden mantıklı geldı soyledıgın bu sabah koymustum kurban bayramı dıye de sonra avatr yarısması olayı dedıgın gıbı olabılır
Praetor Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Günaydın ... Buralarda hava çok güzel Genişletmek için tıkla ... Oralarda olacağım bu gece
TuRkiShCowboy' Alıntı: Günaydın ... Buralarda hava çok güzel Genişletmek için tıkla ... Oralarda olacağım bu gece