MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

Berlin Boleyn

evet çok yorgundum şöyle 2 dkka gözlerim dinlensin dedim içim geçmiş en son rüyamda maxi cep'i görüyordum

gözümden saçma sapan yazılar gelip geçti uyandığımda üstüm açık kalmış sonra anladım neden rüya gördüğümü

dinlnmek bana göre değil ben dinlenmem dinlensem bile elim bişeyle meşgul olur

bünyem kaldırsa uyku bile uyumak istemiyorum.

50 yaşıma geldiğimde taş gibi bir hatun olamıcam sanırım tek kaybım bu hayattan

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yok güven abi ne haddime ama satanist denilince sinir oluyorum elimde değil ..... Iyiyim bora abi metal gidiyoruz no leaf clover i dinledim şimdi

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Metallica nin en sevdiğim şarkısı Sad but true zil sesim olur kendisi nothing else matters gelir sonra tam metal damar şarkı yaa bu

thebora

Üye
Metallica nin en sevdiğim şarkısı Sad but true zil sesim olur kendisi nothing else matters gelir sonra tam metal damar şarkı yaa bu
metallica nın en damar parçası 'mama said' ve 'my friend of misery'
benim zil sesim whiskey in the jar,en sevdiğim parçaları ise my friend of misery,one,fade to black,dewils dance,mama said,turn the page,creeping death

Cynical

Üye
Fade to Black güzel şarkıdır...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Evet ... O şarkıyı şimdi calacaklarıni zannetmiyorum ... O ritmi yakalamak çok zor ... Konserinde göreceğiz artık

Praetor

Emekli Yönetici
Üyeleri zan altında bırakmak Üyeyi - Enes'i - Sürekli zan altında bırakmak, iyiniyeti suistimal etmek. 3 puan hayırlı olsun Praetor üyenin 3 ceza puanı var
Enes'cim uyumana bir şey demiyoruz da poponu kapat yahu, abuk subuk rüyalar görüyorsun
Yok güven abi ne haddime ama satanist denilince sinir oluyorum elimde değil ..... Iyiyim bora abi metal gidiyoruz no leaf clover i dinledim şimdi
Satanist Enes Bir şeyi kırk kere deyince olurmuş. Daha 16 oldu ha gayret!..

Praetor

Emekli Yönetici
Yahu Rammstein dinleyen yok mu hiç bu mekanda?

Catty

Emekli Yönetici
Hey ben geldim tekrar

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben dinlerim abi alman metal grubudur ... Konserleri de çok pis oluyor seyircileri ıslatmalar falan

--------------- Ekleme ---------------

Satanist değilim ben diyorum hey ayrıca hep üstüm açık atlet ile uyurum ondan demekki

Praetor

Emekli Yönetici
Ahahaha
Neyle ıslattığını da gördün mü?
Buch Dich'in klibidir o

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Evet bir saat ıslatıyo ımrendim yahu sonra diğer arkadaşına saldırıyo tövbe tövbe

Berlin Boleyn

hosgeldın bılom

Catty

Emekli Yönetici
Hoşbuldum canım, ne yapıyon hiç görüşemıyoruz

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Evet engel çok güzel ıslık sesleri de iyi oturmuş parçaya

Berlin Boleyn

farkındayım bılalcım telden gırdıgım ıcın yetısemıyorum bu arada vodafone aldım bugun pcden gırdıgımde mesaj atarım tamammı arap seyhı

Catty

Emekli Yönetici
Tamam canım bende de var zaten vodafone , açık hat almıştım , bi kontör yükledim yüklemez olaydım bir sürü aboneliği varmış..0'a indi sağlık olsun ama sms hakkım var 3 hattımda da atarsın görüşürüz her Daim

Cynical

Üye
Bir de Barbie Girl coverları var ki...