MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

Berlin Boleyn

bende isteyemiyorum aslında yanlış anlaşılır diye
evlidir sevgilisi vardır vs vs yanlış anlaşılabilir burda haklısın

Samsunspor

Emekli Yönetici
Enes Harikasın Paşam

Yakışan da budur

Burda olmalıydın zaten

MxLeader

Üye
Selamlar maxicep halkı. Forumunuzu uzun bir süredir takip ediyordum ancak üye olmak aklıma gelmemişti. Bugün aranıza katılmayı çok istedim ve şimdi sizin aranızdayım . Bu kadar üye,konu,mesaj,online içerisinden nasıl değerli olacağımı da bilmiyorum. Ama önemli olan burada yapılan paylaşımlar gözünüzde değerimin olup olmadığıda pek önemli değil Neyse ben lafı uzatınca biraz saçmalarım şimdiden haberiniz olsun ...

Berlin Boleyn

hepimiz ilk zamanlar senin gibiydik burak

hoşgeldin

takma kafana atlatlıyor bu sebdromlar

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Valla burak farkedilmek kolaydır ama değer bulmak bu forumda çok zordur ... Belli başlı üyeler olmasa değer ne demek bunu bile unutacagiz ...

Samsunspor

Emekli Yönetici
İsim: Burak
Aldığı Teşekkür: 0
Telefon: Samsung D900i
Gsm: Turkcell

Hoşgeldin Burak , ( 0 ) mesajla yazmayı nasıl başardın ki

--------------- Ekleme ---------------

Ahan da şimdi oldu

canım benim benim ki istem dışı olan bişey ne patronum bana çık dedi ne ben çıkıyorum dedim bu zaten beni üzün patrona elaman çok bana iş ama neyse...

zibidi39

Üye
burakk hos geldın dostum farkedılmek ıstıosan benımle takıl forumda.zibidi dedınmı şak dıe baslar mıllet benı anlatmaya D

Cynical

Üye
N73 için güzel bir strateji oyunu önerecek var mı?

zibidi39

Üye
risk dıe bı oyun var murat forumd avar bak ben cok sewmıstım sanada tavsıye ederım

Cynical

Üye
Onu oynadım ama zar atma işine içim ısınmadı bir türlü.

zibidi39

Üye
ewet ya haklısın zar atma olayı cok manasız olmus yazı tura yapsalardı onun yerıne

Praetor

Emekli Yönetici
risk dıe bı oyun var murat forumd avar bak ben cok sewmıstım sanada tavsıye ederım

Forumdaki yegane oyun paylaşımımdır Risk
Ve çooook zevklidir
Durak kaçırtmışlığı vardır bana defalarca
ewet ya haklısın zar atma olayı cok manasız olmus yazı tura yapsalardı onun yerıne
Vallahi oyunun board game hali, yani karton kutuda satılan şekli tüm dünyada yok sattı. Oyunun başarısı tartışılmaz. Gerçi zevkler tartışılmaz ya, Risk'in zar atılmadan oynananına satranç diyorlar zaten

EroL

Emekli Yönetici
gçler nerelerdesiniz yahu

Praetor

Emekli Yönetici
Çalış çalış çalış...
Deliler gibi çalışıyorum!!!

İşleeeer!!!
Geliiiiin! Gelin ulan!.. Hepiniz birlikte geliiiin!!!

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Okuldan nefret ediyorum ... Fizik dersinden de nefret ediyorum ... Neyseki bitti ilk sınavlar ...(herhangi bir gönderme mesajı yoktur... )