Berlin Boleyn zibidi39' Alıntı: arkadaslar bu konuları lutfen http://www.maxicep.com/besiktas/fenere-fark-atacagiz-4-276149.html burda konusrusunuz daha gusel olur Genişletmek için tıkla ... hay sen çok yaşa emi...
zibidi39' Alıntı: arkadaslar bu konuları lutfen http://www.maxicep.com/besiktas/fenere-fark-atacagiz-4-276149.html burda konusrusunuz daha gusel olur Genişletmek için tıkla ... hay sen çok yaşa emi...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Berlin Boleyn' Alıntı: hay sen çok yaşa emi... Genişletmek için tıkla ... Gözde o zaman sen de bir sohbet konusu aç da konuşalım hep beraber
Berlin Boleyn' Alıntı: hay sen çok yaşa emi... Genişletmek için tıkla ... Gözde o zaman sen de bir sohbet konusu aç da konuşalım hep beraber
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Berlin Boleyn' Alıntı: benim sakalım yok canım.. Genişletmek için tıkla ... Olsun sen aç biz dinleriz seni
Berlin Boleyn' Alıntı: benim sakalım yok canım.. Genişletmek için tıkla ... Olsun sen aç biz dinleriz seni
Berlin Boleyn ağzzımla kuş tutsamda nafileşöyle gülüyimde yanlış anlaşılmasın karnım aç beyin fonksiyonlarım çalışmıyor kusura bakma pizza dediğinden beri bişey yemedim açım annemde kızgım tülü yaktım bgün sigara deydi...
ağzzımla kuş tutsamda nafileşöyle gülüyimde yanlış anlaşılmasın karnım aç beyin fonksiyonlarım çalışmıyor kusura bakma pizza dediğinden beri bişey yemedim açım annemde kızgım tülü yaktım bgün sigara deydi...
zibidi39 Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Vayy admin zibidi O tip futbol konularına pek girmek istemiyorum çünkü tartışma kaçınılmaz oluyor Genişletmek için tıkla ... TuRkiShCowboy' Alıntı: Gözde o zaman sen de bir sohbet konusu aç da konuşalım hep beraber Genişletmek için tıkla ... admınlık olsun dıye solmeedım yaw hem gozdede kımmıs burda konuları ben acarım ulen
TuRkiShCowboy' Alıntı: Vayy admin zibidi O tip futbol konularına pek girmek istemiyorum çünkü tartışma kaçınılmaz oluyor Genişletmek için tıkla ... TuRkiShCowboy' Alıntı: Gözde o zaman sen de bir sohbet konusu aç da konuşalım hep beraber Genişletmek için tıkla ... admınlık olsun dıye solmeedım yaw hem gozdede kımmıs burda konuları ben acarım ulen
Berlin Boleyn ben tıkınmaya gidiyorum 21.00 sularında burada olurum dün yediğim 2kg tavuğun miladı doldu yenisini depolıyımki gece zinde olp takır takır yazayım.. bide bazı beşeri işlerim var yoksa yemeği ikibuçuk saatte değil yarım saatte yerim hadi allaha emanet olun sevgi pıtırcıklarım
ben tıkınmaya gidiyorum 21.00 sularında burada olurum dün yediğim 2kg tavuğun miladı doldu yenisini depolıyımki gece zinde olp takır takır yazayım.. bide bazı beşeri işlerim var yoksa yemeği ikibuçuk saatte değil yarım saatte yerim hadi allaha emanet olun sevgi pıtırcıklarım
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Ya abi kusura bakma uğraştırdım seni Vallahi hiçbir bilgim yok bu konularda
Samsunspor Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Ya abi kusura bakma uğraştırdım seni Vallahi hiçbir bilgim yok bu konularda Genişletmek için tıkla ... Enes ve Bilal şu eklentiyi telefonlarınıza atıp c' ye , tel. hafızasına kurarmısınız . kurulunca uygulamalardan tıklayıp açın , ekran donacaktır kapanıp açılana kadar bekleyelim . Eğer ki olmazsa , başka bir yöntem vereceğim ama 2-3 gün sürer .. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
TuRkiShCowboy' Alıntı: Ya abi kusura bakma uğraştırdım seni Vallahi hiçbir bilgim yok bu konularda Genişletmek için tıkla ... Enes ve Bilal şu eklentiyi telefonlarınıza atıp c' ye , tel. hafızasına kurarmısınız . kurulunca uygulamalardan tıklayıp açın , ekran donacaktır kapanıp açılana kadar bekleyelim . Eğer ki olmazsa , başka bir yöntem vereceğim ama 2-3 gün sürer ..