MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

huri$

Üye
aleykumselam ho$geldin

Catty

Emekli Yönetici
Guten Abend Alles

Praetor

Emekli Yönetici
Sağlasın Ali.
Mercimek çorbası ile patlıcan musakka yiyorum Kartal Adliyesinin yanında. O kadar çağırdık kimse gelmedi

Catty

Emekli Yönetici
Hoş buldum Ağabey , şimdi çıkmalıyım , öğle arası okul kafeteryasındayım şuan , ama içeri zili çalmak üzre

Hadi görüşürük Öptüm

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Selamlar sınavlar vardı anca geldim edebiyat =80 , tarih =83 , biyoloji =58 , kimya zorla =45 ... Dil anlatım sorularını da cepten internet ile buldum ondan da iyi bekliyorum

DiaBLoS

Admin
Sağlasın Ali.
Mercimek çorbası ile patlıcan musakka yiyorum Kartal Adliyesinin yanında. O kadar çağırdık kimse gelmedi

Az ye kardeş . Kilo alacaksın bak =)

Hoş buldum Ağabey , şimdi çıkmalıyım , öğle arası okul kafeteryasındayım şuan , ama içeri zili çalmak üzre

Hadi görüşürük Öptüm

Bizde seni öptük canım...

Selamlar sınavlar vardı anca geldim edebiyat =80 , tarih =83 , biyoloji =58 , kimya zorla =45 ... Dil anlatım sorularını da cepten internet ile buldum ondan da iyi bekliyorum

Biz de diyoruz acaba biri Enes e rajon mu kesti yoksa.. Görünmedin ya ..

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sınavlara çalıştım ve sınavlara girdim normaldir süper gün yaa

Praetor

Emekli Yönetici
kışın kilo alıyoruz, ona yapacak bir şey yok... nisanda veririz artık fazlaliklari, spora dönünce... Haciz arabaları kalkıyor... memurlar, avukatlar uçuşuyor ortalıkta... kimbilir kimlerin canı yanacak...

DiaBLoS

Admin
kışın kilo alıyoruz, ona yapacak bir şey yok... nisanda veririz artık fazlaliklari, spora dönünce... Haciz arabaları kalkıyor... memurlar, avukatlar uçuşuyor ortalıkta... kimbilir kimlerin canı yanacak...

Senin sporda oldukça kötüymüş be kardeş ..

DiaBLoS

Admin
Konu dışı , bugün sakin yahu ..